Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 16:36

Μια νέα Ducati προ των πυλών

Αποκαλυπτήρια την Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου

Εκεί που καθόμασταν ήσυχα κι ωραία στο γραφείο μας, να σου ένα μυστηριώδες email. Αποστολέας η Ducati και θέμα μια νέα μοτοσυκλέτα που έρχεται.

Μπαίνουμε στο μήνυμα για να βρούμε μόνο δύο πράγματα: μια φωτογραφία και ένα ραντεβού για τις 12 Οκτωβρίου, ώρα Ελλάδος 12 μ.μ.

Τώρα ξέρετε κι εσείς ακριβώς όσα ξέρουμε κι εμείς. Μια καινούργια Ducati θα σκάσει μύτη την Παρασκευή το μεσημέρι και, κρίνοντας από τη φωτογραφία, θα πρέπει να έχει κάποια σχέση με λάσπες.

Άραγε να είναι κάτι φρέσκο σε Multistrada, μια νέα έκδοση του Scrambler ή μήπως κάτι εντελώς νέο;

Σε τρεις μέρες θα μάθουμε όλοι μας.

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 16:38

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ducati Scrambler 2019 – Intermot 2018 Ducati – Νέο Ducati Hypermotard 950 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT