Κατηγορία Ducati
Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 10:57

Ducati – Νέο Ducati Hypermotard 950

Αύξηση της ισχύος και ανανέωση

Μια κατασκοπική φωτογραφία αλλά και αρκετές πληροφορίες για το νέο Ducati Hypermotard 950, έδωσε στην δημοσιότητα το bike social. Παρά το ότι το αριθμητικό σκέλος της ονομασίας του μοντέλου έχει αλλάξει, από Hypermotard 939, σε Hypermotard 950, αυτό δεν έχει να κάνει με αύξηση της χωρητικότητας του κινητήρα, ο οποίος παραμένει στα 939 κυβικά εκατοστά.

Ωστόσο αλλαγές στο μηχανικό σύνολο, με πιο αξιοσημείωτη αυτή της νέας εξάτμισης με τα δύο τελικά στην ουρά, έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της ισχύος, από τους 110, στους 114 ίππους. Η μοτοσυκλέτα αναμένεται να φέρει το πλήρες “πακέτο” ηλεκτρονικών  βοηθημάτων της Ducati, DSP (Ducati Safe Pack),  το οποίο περιλαμβάνει ABS της Bosch (9.1 έκδοση) και Traction Control, ενώ σίγουρα θα υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφορετικών riding modes.

Πλαίσιο και ψαλίδι δεν έχουν αλλαγές, με το υποπλαίσιο να έχει επανασχεδιαστεί μόνο, προφανώς λόγο των δύο νέων τελικών της εξάτμισης που όπως ήδη γράφτηκε, “βγαίνουν” στην ουρά. Το βάρος της μοτοσυκλέτας εμφανίζεται αυξημένο, κατά 8 κιλά σε σχέση με την 939 έκδοση, φθάνοντας τα 189 κιλά.

Φυσικά, όπως μας έχει συνηθίσει η Ducati σε αυτή την σειρά των μοντέλων, πέρα από την standard έκδοση, θα υπάρξει και η “SP”, η οποία θα φέρει αναρτήσεις της Ohlins. Τα νέα Hypermotard 950 και Hypermotard 950 SP, αναμένεται να παρουσιαστούν στην EICMA, τον Νοέμβριο.  

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 10:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μια νέα Ducati προ των πυλών Ducati Scrambler #Joyvolution »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube