.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 11:35

Διαγωνισμός ‘Join Ducati’ - Ανακοινώθηκε ο τυχερός που κέρδισε το special Hypermotard 950!

Οι συμμετοχές για τον διαγωνισμό ‘Join Ducati’, που ήταν ανοιχτός μόνο για κατόχους Ducati, ξεπέρασαν τις 155.000, με τη φίρμα του Borgo Panigale να ανακοινώνει πως ο τυχερός νικητής που κέρδισε το special Hypermotard 950 είναι ένας 34χρονος Καλιφορνέζος αναβάτης, που έχει ήδη ένα Hypermotard SP στην κατοχή του!

Οι συμμετέχοντες “ανέβασαν” την άδεια οδήγησης της μοτοσυκλέτας τους στο site του διαγωνισμού, για να κερδίσουν ένα Hypermotard 950 με σπέσιαλ βαφή, replica του concept που είχε παρουσιάσει η Ducati στο event Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2019.

Η βαφή περιλαμβάνει γραφικά από το Ducati Design Centre, με έμπνευση από τα graffiti των αστικών κέντρων, ενώ η μοτοσυκλέτα έρχεται με την υπογραφή του σχεδιαστή Andrea Amato πάνω της.

Τυχερός ήταν ο 34χρονος Καλιφορνέζος Jose Carlos Sagarminaga, που έχει ήδη ένα Hypermotard SP, και είναι μέλος του DOC στο Σακραμέντο.

Στον διαγωνισμό κληρώθηκαν επίσης 3 Ducati MotoGP Experience πακέτα για 2 άτομα, 15 μοντελάκια Hypermotard 950 Concept σε κλίμακα 1:8, και 10 τσάντες Redline B2 της Ogio.

Οι διαγωνισμοί επιβράβευσης για τους ιδιοκτήτες Ducati θα συνεχιστούν στο άμεσο μέλλον.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 12:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon