.
Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 16:24

Νέο χρώμα με αγωνιστική ιστορία για το Ducati SuperSport

 

Από τον Ιούλιο στην παραγωγή

 

Η Ducati παρουσίασε μια νέα χρωματική επιλογή για το SuperSport, τη sport touring μοτοσυκλέτα που βασίζεται στον κινητήρα Testastretta των 937 κυβικών και 110 ίππων.

Το νέο χρώμα είναι το γκρίζο Titanium Grey με έντονες λεπτομέρειες σε κατακόκκινο Ducati Red στις ζάντες και το πλαίσιο. Η μοτοσυκλέτα θα συνοδεύεται από βαλίτσες στο ίδιο γκρίζο χρώμα και ασορτί επένδυση σέλας.

Ducati SuperSport 08 UC66260 Mid

Το κόκκινο χρώμα δε θα είναι πλέον διαθέσιμο για το απλό SuperSport, παρά μόνο για την έκδοση S, που φορά αναρτήσεις Öhlins, Ducati Quick Shift και κάλυμμα ουράς. Το S θα συνεχίσει να διετίθεται επίσης στο λευκό χρώμα με κόκκινες ζάντες και πλαίσιο, συνδυασμός που αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλής σε αυτήν την πρώτη χρονιά του στην παγκόσμια αγορά.

Το νέο SuperSport θα βρεθεί στα καταστήματα από τον ερχόμενο Ιούλιο, σε τιμή που δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί από την τρέχουσα.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 16:28

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon