.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 13:33

Ετοιμάζει νέα μοτοσυκλέτα η… MINI;

Μια μάλλον απροσδόκητη είσοδος μάρκας στην αγορά της μοτοσυκλέτας!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ αγγλικών μέσων, η πασίγνωστη μάρκα αυτοκινήτων Mini ετοιμάζεται να μπει στον χώρο της μοτοσυκλέτας με νέο μοντέλο. Φυσικά η είδηση έχει ενδιαφέρον για διάφορους λόγους και ο ένας από αυτούς, είναι η κατάσταση της ίδιας της Mini ως μάρκας. Είναι γνωστό ότι εδώ και πολλά χρόνια, η Mini αποτελεί μέρος του BMW Group, φυσικά χωρίς να έχει καμία σχέση με το «κλασικό» Mini του Ισιγόνη – χρησιμοποιώντας, ωστόσο, την δύναμη του Branding και το μοναδικό της στυλ ως στοιχεία ταυτότητας της.

Αυτά τα χαρακτηριστικά του εμπορίου πιθανόν να θέλει να εκμεταλλευτεί η Mini και το BMW Group αντίστοιχα, παρουσιάζοντας μια νέα μοτοσυκλέτα με το σήμα αυτό. Σύμφωνα με το μέσο Auto Express, οι ενδείξεις έρχονται από δηλώσεις της επικεφαλής της Mini, Stefanie Wurst, η οποία φέρεται να είπε ότι «αν υπάρχει ενδιαφέρον στις αγορές μας, είναι κάτι που θα σκεφτούμε», όταν ερωτήθηκε για πιθανή μοτοσυκλέτα με το σήμα της Mini.

Πως θα ήταν όμως μία μοτοσυκλέτα Mini; Αν θα ήθελε η μάρκα να μείνει πιστή στην φιλοσοφία που ταυτίστηκε με το όνομα της, θα πρέπει αρχικά να είναι… μικρή. Η συνύπαρξη με το BMW Group παραπέμπει τους διαβασμένους αναγνώστες στο CE 02, το νέο ηλεκτρικό e-parkourer της. Μία μικρού μεγέθους μοτοσυκλέτα, η οποία θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά την εμφάνιση της και να πάει προς νεορετρό μονοπάτια.

Περισσότερες δηλώσεις της Wurst για το θέμα, έχουν ως εξής: «Νομίζω ότι είναι ενδιαφέρον γιατί θα βρίσκεται στον τομέα της αστικής κινητικότητας. Η BMW παράγει τόσα πολλά σε αυτό το κομμάτι. Αν ήταν να κάνουμε κάτι, θα κοιτούσα σε αυτή την οικογένεια πρώτα και θα σκεφτόμουν αν υπάρχει κάτι που βρίσκω ενδιαφέρον». Για να δούμε!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 13:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon