.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 16:26

Ransom Archangel – H custom μοτοσυκλέτα που κοστίζει 1 εκατομμύριο

Εντάξει, ξέρουμε ότι τα χειροποίητα ξεφεύγουν σε τιμή, αλλά... όχι και έτσι.

Αν θέλετε να λέτε ότι έχετε ξοδέψει 1 εκατομμύριο για να αγοράσετε μία μοτοσυκλέτα, η Ransom έχει την λύση για εσάς. Η μοτοσυκλέτα που βλέπετε εδώ ονομάζεται Archangel, είνια φυσικά κατασκευασμένη στο χέρι και... δεν έχουμε κάνει λάθος για την τιμή της. Αλλά ας το δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Η εντελώς αντισυμβατική μορφή της μοτοσυκλέτας σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι κάτι που έχει βγει από ταινία ή από κάποιο κόμικ και θυμίζει biomech φόρμες. Το πίσω ελαστικό είναι πλάτους 300 (!!!) χιλιοστών, ενώ το εμπρός πιρούνι έχει υποστεί... θανατηφόρο χαμήλωμα με μηδενική διαθέσιμη διαδρομή. Ο κινητήρας είναι 4κύλνδρος εν σειρά στα 1.000 κυβικά, προερχόμενος πιθανότατα από κάποιο superbike της Kawasaki και δηλώνεται ότι αποδίδει 185 ίππους, έχοντας να κινήσει μία κατασκευή 200 περίπου κιλών. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια να καταλάβεις, βέβαια, ότι εδώ μιλάμε για μία μοτοσυκλέτα με σαφή προτεραιότητα στο να είναι ένα «εκθεσιακό» κομμάτι και όχι ένα οδηγήσιμο όχημα...

Οι φήμες για την τιμή του, την τοποθετούν στο επίπεδο του 1 εκατομμυρίου λιρών Αγγλίας (ή με απλούστερα λόγια, σίγουρα παραπάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ), ενώ για να κλείσεις θέση στην λίστα αναμονής, πρέπει να καταβάλλεις 2.000 λίρες -χωρίς δυνατότηα επιστροφής χρημάτων... Τα σχόλια δικά σας.

Δείτε περισσότερα για την μοτοσυκλέτα με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 16:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon