.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 13:21

Zeeho AE6+ - Έρχεται στην Ελλάδα, αυτή είναι η τιμή του

Το νέο ηλεκτρικό scooter της Zeeho φτάνει στην χώρα μας και θα ξεκινά από τις 3.990 ευρώ, προ της επιδότησης.

Η Zeeho επεκτείνει την παρουσία της στην χώρα μας, με το νέο ΑΕ6+. Το μικρότερο αδερφάκι του ΑΕ8, το AE6, διατηρεί τη σχεδιαστική ταυτότητα της ZEEHO, σε μια «μετρημένη» μορφή με τη σχεδίαση του να είναι πιο «ρευστή» και λιγότερο «επιθετική». Εδώ κυριαρχούν τα έντονα, νεανικά χρώματα, οι έξυπνες σχεδιαστικές πινελιές αλλά και το πάντα ενδιαφέρον στο μάτι, μονόμπρατσο πίσω ψαλίδι.

Ο ηλεκτροκινητήρας του AE6+ έχει μέγιστη ισχύ 5,5 kWh ή 7,5 ίππων και είναι ικανός να προσφέρει μια τελική ταχύτητα που μπορεί να ξεπεράσει τα 80 χλμ/ώρα. Η αυτονομία του μοντέλου δηλώνεται στα 55 χιλιόμετρα, με την χρήση μίας μπαταρίας, που φτάνει στα 90 χιλιόμετρα, αν τοποθετηθεί δεύτερη. Το μοντέλο θα διατίθεται στην αγορά μας, με την επιλογή μίας ή δύο μπαταριών, εξαρχής. Η μπαταρία έχει διάρκεια ζωής 1.000 κύκλων και εγγυάται 5 χρόνια λειτουργίας χωρίς προβλήματα.  Η φόρτιση μπορεί να πραγματοποιηθεί παντού, χάρη στη συμβατότητα με φορτιστές αυτοκινήτων (Τ2), ενώ επιπλέον το έξυπνο σύστημα της ανάκτησης ενέργειας από το φρενάρισμα, δίνει το κάτι παραπάνω στην αυτονομία.

Παρούσα είναι η συνδεσιμότητα με το κινητό που επιτρέπει λειτουργείες του scooter μέσω εφαρμογής, ενώ τη φιλικότητα του AE6 προς τους νέους αναβάτες σφραγίζει και το βάρος του, στα μόλις 69 κιλά. Τα φρένα φέρουν σύστημα συνδυασμένης επενέργειας, ενώ η πίσω ανάρτηση μπορεί να ρυθμιστεί ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου. Ακόμα, το μοντέλο χαρακτηρίζεται και από σύστημα κλειδώματος-ξεκλειδώματος NFC αλλά και προηγμένης αντικλεπτικής τεχνολογίας.

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο εμπνευσμένο από το ΑΕ8, αλλά πιο ελαφρύ ώστε να είναι πιο ευέλικτο στην κίνηση της πόλης. Επίσης, το AE6+ είναι εξοπλισμένο με έξυπνο σύστημα που μπορεί να στείλει sms έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που ανιχνεύσει ατύχημα, πρόσκρουση.

Οι τιμές του Zeeho AE6+ για την Ελλάδα (προ επιδοτήσεως) ξεκινούν από τα 3.990 ευρώ, με την μία μπαταρία, και φτάνουν στα 4.690 ευρώ, με δύο μπαταρίες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 14:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon