.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 13:59

Νέα Oset TXP-20 και TXP-24 2024 – Ξεκίνα τα από μικρά!

Παρουσιάστηκαν τα νέα μοντέλα ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών εκτός δρόμου από την OSET, που απευθύνονται στους μικρούς και νεαρούς επίδοξους αναβάτες off-road.

Η Oset bikes παρουσίασε τα νέα TXP-20 και TXP-24 2024, δύο νέες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες εκτός δρόμου με πολλαπλότητα ρόλων -αυτό μαρτυρά το ακρωνύμιο τους, από τις λέξεις Trials, Xplore, Play. Βασικό χαρακτηριστικό, το ότι η εργονομία τους μπορεί να αλλαχθεί σημαντικά με την προσθήκη ή την αφαίρεση της σέλας, καθιστώντας τα έτσι κάτι σαν δύο μοτοσυκλέτες σε μία. Οι δύο μοτοσυκλέτες απευθύνονται σε αναβάτες/αναβάτριες διαφορετικών ηλικιών: Το TXP-20 στην ηλικιακή ομάδα των 7-10 ετών, με μέγιστο βάρος αναβάτη τα 60 κιλά, ενώ το TXP-24 σε προεφήβους, εφήβους αλλά και ενήλικες, με μέγιστο βάρος αναβάτη τα 90 κιλά.

Ο ηλεκτροκινητήρας των δύο νέων Oset είναι τύπου brushless, με αυξημένη ροπή και «διπλάσια ισχύ», όπως χαρακτηριστικά λέει η εταιρεία, ενώ η αυτονομία ανακοινώνεται στις 4 ώρες λειτουργίας. Η μπαταρία λιθίου μπορεί να επαναφορτιστεί στο 90% της, μέσα σε 90 λεπτά.

Το πλαίσιο των μοντέλων είναι ατσάλινο, ενώ πέρα από την δυνατότητα προσθαφαίρεσης της σέλας, τα TXP προσφέρουν και ρυθμιζόμενα χειριστήρια. Η ανάρτηση των μοντέλων είναι τύπου αέρος, ρυθμιζόμενη, ενώ τα ηλεκτρονικά του μοντέλου περιλαμβάνουν ρυθμίσεις ως προς την τελική ταχύτητα, την ισχύ και την απόκριση του γκαζιού, με γονικό κλείδωμα ώστε να μην... πειράξει ο τσιλιβίθρας σας, το setup χωρίς να ξέρει και βάλει τον εαυτό του σε κίνδυνο. Τα φρένα εμπρός και πίσω, αποτελούνται από υδραυλικά δισκόφρενα. ‘

Οι τιμές τους έχουν ανακοινωθεί ως εξής: 3.995 δολάρια για το μικρό TXP-20, 4.495 δολάρια για το TXP-24. Θα γίνουν διαθέσιμα παγκοσμίως, από τις αρχές του 2024.

 

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 14:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon