.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 15:14

Sportster Bobber BabyBlue by Lord Drake Kustoms

[Δελτίο Τύπου]

O Francisco Alí Manén και η Lord Drake Kustoms επιστρέφουν με ένα νέο σχέδιο Harley Bobber που βαπτίζεται Sportster Bobber BabyBlue, μια μεταμόρφωση που έγινε στο εργαστήριό μας στη Vélez Málaga της Ισπανίας.

Η βάση είναι μια Harley Sportster XL 883 R του 2003, με καρμπυρατέρ, η οποία έπεσε στα χέρια του Francisco Alí Manén (ιδιοκτήτη της Lord Drake Kustoms) και έπρεπε να μετασκευαστεί σε ένα πολύ εκλεπτυσμένο ρετρό σχέδιο, έτσι αποφάσισε να φτιάξει μια Harley bobber με κλασικά χρώματα από το παρελθόν.

Πρώτα απ’ όλα ένα πίσω φτερό bobber τοποθετήθηκε πάνω από τον τροχό με πλευρικές εδράσεις, όλα φτιαγμένα στο εργαστήριο από μέταλλο και τοποθετημένα αφότου αφαιρέθηκε το υποπλαίσιο. Προστέθηκε μια πλαϊνή βάση πινακίδας κυκλοφορίας για Harley, επίσης κατασκευασμένη από την LDK και φυσικά μια σέλα bobber της Biltwell με custom εδράσεις.

sportster bobber babyblue 8

Μπροστά το φτερό και η διαδρομή του πιρουνιού τροποποιήθηκαν, ενώ κατασκευάστηκε ένα μπροστινό σπόιλερ κι ένα ψηλό και στενό τιμόνι (mini ape) για να ολοκληρωθεί το σχήμα αυτού του Sportster Bobber BabyBlue.

Οι εξατμίσεις φτιάχτηκαν ειδικά γι’ αυτή τη μοτοσυκλέτα από τη Lord Drake Kustoms, ενώ μαζί με το μινιμαλιστικό φίλτρο αέρα φροντίζουν να αφήνουν τον κινητήρα σε κοινή θέα. Προστέθηκαν χαμηλότερα αμορτισέρ και η μεταμόρφωση αυτής της Harley bobber ολοκληρώθηκε με λεπτομέρειες όπως οι φυσούνες πιρουνιού της Biltwell, τι μικροσκοπικό όργανο, τα LED φλας κάτω από τις βάσεις των μανετών, καθρέπτες, γκριπς κ.ά….

sportster bobber babyblue 7

Το σημείο που πρέπει να αναδείξουμε περισσότερο σε αυτήν την custom μοτοσυκλέτα της Lord Drake Kustoms είναι η βαφή, ένας συνδυασμός babyblue (γαλάζιο) και creamy white (λευκό) με πινελιές παλαιωμένου χρυσού που δίνει στη Sportster Bobber BabyBlue την εντυπωσιακή εικόνα που δένει με το καφέ δέρμα που ντύνει τη σέλα.

Λίγο αργότερα αυτή η μοτοσυκλέτα παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, ώστε να απολαμβάνει τις βόλτες του στους δρόμους με αυτή την όμορφη Harley Davidson Bobber, κάτι που μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου μέσω της σχετική υπηρεσίας που διαθέτει η Lord Drake kustoms.

Lord Drake KustomsWeb / YouTube / Facebook / Instagram / Pinterest

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon