.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 12:23

Wolverine XS 800 – Cruiser με το μεγαλύτερο πίσω λάστιχο παραγωγής!

Ναι, το χοντρό πίσω λάστιχο δίνει εμφανισιακούς πόντους σε ένα cruiser… Πόσο μάλλον, αν είναι και πλάτους 360!

Οι cruiser μοτοσυκλέτες αρέσουν σε μεγάλη μερίδα αναβατών, για το ιδιαίτερο look τους, το οποίο ενισχύεται ακόμα περισσότερο, με τα τεράστια σε πλάτος πίσω ελαστικά. Πάρτε για παράδειγμα την Ducati Diavel: Από την αρχή, είχε ελαστικό πλάτος 240 χιλιοστών. Πάρτε ως ακόμα ένα παράδειγμα, την custom σκηνή, με τα εντυπωσιακά πίσω λάστιχα που ξεφεύγουν σε διαστάσεις. Ε, εδώ έχουμε ένα παράδειγμα custom εμφάνισης, από το εργοστάσιο: Ιδού η Wolverine XS 800.

Πρόκειται για ένα δημιούργημα της κινεζικής εταιρείας Xiang Shuai, μιας σχετικά νέας κατασκευάστριας και, εφόσον μιλάμε για έναν νέο «παίκτη» στο ταμπλό, στόχος της είναι να γίνει γνωστή. Το Wolverine XS 800 δημιουργήθηκε ως αναφορά στην αμερικανική custom σκηνή, επικαλούμενο κυρίως την εμφάνιση του. Το κολοσσιαίο πίσω ελαστικό πλάτους 360 χιλιοστών, είναι επίσημα το μεγαλύτερο ελαστικό παραγωγής που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε μοτοσυκλέτα!

Ωστόσο, η XS 800 δεν προσφέρει και κάτι το ιδιαίτερο, σε επίπεδο επιδόσεων: Ο κινητήρας της, δικύλινδρος V στα 800 κυβικά, παράγει ισχύ 52 ίππων και ροπή στο επίπεδο των 5,8 kgm, έχοντας να κουνήσει μια μοτοσυκλέτα 288 κιλών. Ας μην ξεχνάμε βέβαια, ότι όλοι ξεκινάμε από κάπου!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 12:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon