.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 18:14

MBP C650V – Power cruiser «κατάλληλο για όλους»

Η MBP αποκάλυψε για το 2023 το C650V, ένα cruiser στα μεσαία κυβικά με σαφείς «στυλιστικές» αξιώσεις.

Με το customizing ενδεχομένως στο πίσω μέρος του «νου» της, η MBP με το C650V στοχεύει να ξεχωρίσει έναντι του ανταγωνισμού από τα αποδυτήρια της εμφάνισης, με δυνατά χαρτιά όπως τη διπλή απόληξη της εξάτμισης, τις εισαγωγές αέρα και το ελαφρά τετραγωνισμένο εμπρός φωτιστικό σώμα.

mbp_c650v_2.jpg

Στα πιο ουσιαστικά και πέρα από τα οφθαλμοφανή, ο δικύλινδρος V-twin κινητήρας της MBP των 647 κ.εκ. αποδίδει μέγιστη ισχύ που φτάνει τους 68 ίππους στις 8500στρ./λεπτό και αντιστοίχως και ροπή 62 Nm στις 7000στρ.λεπτό. Τα προαναφερθέντα δεδομένα μεταφράζονται στην –θεωρητική μα σεβαστή- τελική ταχύτητα των 175 χλμ./ώρα. Not bad σαν να λέμε.

mbp_c650v_3.jpg

Στα του εξοπλισμού εντύπωση προκαλεί η χρήση δύο οθονών. Υπάρχει αφενός το συνηθισμένο όργανο έμπροσθεν του τιμονιού, ωστόσο παρούσα είναι επίσης μια πρόσθετη οθόνη στο ρεζερβουάρ καυσίμου με την πληροφορία να εναλλάσεται στις δύο οθόνες.Η πέδηση του C650V πραγματοποιείται μπροστά από τις διπλές δαγκάνες και πίσω τη δαγκάνα της Nissin (με ABS). Το πίσω μέρος διαθέτει επίσης διπλά αμορτισέρ από την KYB, με πέντε επίπεδα ρύθμισης προφόρτισης και 55χλστ. διαδρομής τροχού.

Το MBP C650V δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στο κοινό, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2023. Μιας και η MBP είναι στο ίδιο εταιρικό πλέγμα μεταξύ άλλων με Keeway και QJ Motor, δεν είναι διόλου απίθανο το C650V να βρει το δρόμο του για τη χώρα μας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon