.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 11:24

Sur-Ron Ultra Bee Lightweight Enduro 2023 - O ηλεκτρικός βασιλιάς των μονοπατιών

Η νέα μόδα των ελαφριών ηλεκτρικών μοτοσυκλετών εκτός δρόμου, οι οποίες μοιάζουν με ποδήλατα, αλλά είναι μοτοσυκλέτες συνεχίζεται από τη Sur-Ron. Το Ultra Bee Lightweight Enduro έρχεται να γεμίσει το κενό ανάμεσα στις Light Bee X e-bike και Storm Bee F motocrosser.
 
 
Τον περασμένο μήνα η Sur-Ron παρουσίασε το Storm Bee F για το 2023 για την αμερικάνικη και καναδέζικη αγορά το οποίο είναι φτιαγμένο για τους αναβάτες motocross, ενώ το ολοκαίνουριο Ultra Bee lightweight enduro έρχεται για να βάλει το στίγμα του στα μονοπάτια. Έχει περισσότερη δύναμη από το Storm Bee, 12.5kW, κάτι που μεταφράζεται σε 16.8 ίππους και αυτή η επιπλέον δύναμη έρχεται όπως ήταν αναμενόμενο και με περισσότερο βάρος 84.8 κιλά, δηλαδή 34 περισσότερα από το Light Bee X.
 
Η Sur-Ron δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά της μπαταρίας με την οποία εφοδιάζεται το νέο της μοντέλο, αλλά είναι ήδη γνωστό ότι δίνει εμβέλεια 140 χιλιόμετρα αν η ταχύτητα κρατηθεί κάτω από τα 40 χιλιόμετρα την ώρα, που είναι υπεραρκετή για να χαθεί κάποιος στα δασικά μονοπάτια. Η μοτοσυκλέτα κάνει τα 0-50 σε 2.3" και η τελική της ταχύτητα είναι 90 χιλιόμετρα την ώρα, επιδόσεις που για το χώμα κρίνονται απόλυτα διασκεδαστικές. 
 
Η επαναφόρτιση της μπαταρίας απαιτεί 4 ώρες στην πρίζα. Υπάρχουν τρία modes οδήγησης Eco, Daily, Sport, που προσαρμόζουν τόσο την ιπποδύναμη στις συνθήκες, όσο και την επαναφόρτιση της μπαταρίας κατά το φρενάρισμα. Η ευαισθησία στο γκριπ του γκαζιού μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ανταποκρίνεται ανάλογα με τις ανάγκες – συνήθειες κάθε αναβάτη και το traction control φροντίζει να κρατάει στον δρόμο όσους έχουν τη συνήθεια να το στύβουν.
 
Αυτές οι ελαφρές εκτός δρόμου κατασκευές κερδίζουν πόντους από τις βενζινοκίνητες και αναμένουμε να δούμε στο μέλλον ποιες θα είναι οι επικρατέστερες, τόσο στους αγώνες, όσο και στους ερασιτέχνες λάτρεις του χώματος. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 12:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon