Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 13:49

Herald Brute 500 2021

Μέγκλα με κινέζικη καρδιά.

Η Herald με έδρα στο Cambridgeshire της Αγγλίας κατασκευάζει μοτοσυκλέτες βασισμένες σε κινέζικους κινητήρες και ως τώρα διέθετε δύο σειρές μοντέλων, βασισμένες σε ισάριθμους αερόψυκτους μονοκύλινδρους κινητήρες, έναν 125 κι έναν 400.

Στην έκθεση Intermot 2018 στην Κολωνία η Herald είχε παρουσιάσει το πρωτότυπο Brute 500, το οποίο χτιζόταν γύρω από μια φρέσκια μονάδα, τον υγρόψυκτο μονοκύλινδρο 450 της Zongshen. Χρειάστηκε να περάσουν δύο γεμάτα χρόνια πριν τελικά το Brute φτάσει στην παραγωγή, με εμφάνιση που δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα από το πρωτότυπο της Κολωνίας.

Ο κινητήρας του είναι προδιαγραφών Α2, με απόδοση 43 hp και ροπή 4 kg.m, εξατάχυτο κιβώτιο, ρεζερβουάρ 13.5 λίτρων και ύψος σέλας 835 χιλιοστά. Αυτά είναι και τα μόνα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν δημοσιευτεί ως τώρα.

Η Herald περηφανεύεται πως η μοτοσυκλέτα κατασκευάζεται στην Αγγλία, με μόνο τον κινητήρα να έρχεται από την Κίνα, καθώς το πλαίσιο και το ψαλίδι κατασκευάζονται από την ίδια της εταιρεία. Επενδύεται με αναρτήσεις Racetech, ενώ η Hel έχει αναλάβει το πακέτο φρένων της μοτοσυκλέτας – σωληνάκια, δαγκάνες, μανέτες, τρόμπες.

Σχεδιασμένο σε φιλοσοφία flat track, το Brute 500 πλέον είναι έτοιμο για παραγωγή και η εταιρεία μόλις άνοιξε τις προπαραγγελίες.

Η τιμή της μοτοσυκλέτας στην Αγγλία ανακοινώθηκε στις 6,950 λίρες, δηλαδή περίπου €7,700 (ισοτιμία 8/9/2020) και για την προκράτηση απαιτείται μια προκαταβολή της τάξης του 10%, ήτοι 695 λίρες (€770).

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης δεν αναφέρεται, ενδεχομένως αυτό να αποκαλύπτεται στην επικοινωνία πελάτη-εργοστασίου κατά την παραγγελία.

Αυτά στην Αγγλία, διότι προς το παρόν δεν έχουμε ακούσει τίποτε για ενδεχόμενο εισαγωγής των Herald στην Ελλάδα.

Δείτε τη μοτοσυκλέτα σε δράση στο παρακάτω βίντεο.

Πηγή: Herald Brute 500

 

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube