.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 10:51

Fly Free Smart Range – Μια ηλεκτροκίνητη βάση, τρία νέα μοντέλα

e-Nεορετρό προτάσεις από την Καλιφόρνια

Η Fly Free Smart Motorcycles, είναι μια εταιρεία που συστήθηκε το 2016 στο Long Beach της Καλιφόρνια, με αντικειμενικό σκοπό την δημιουργία ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών σε νεορετρό ύφος.

Μετά από τις εκτεταμένες δοκιμές, οι άνθρωποι της εταιρείας κατέληξαν σε  ένα πρωτότυπο, το οποίο αποτέλεσε και την βάση για την δημιουργία τριών διαφορετικών εκδόσεων. Η φιλοσοφία την Fly Free Smart, είναι δηλαδή η λεγόμενη “modular”, όπου διατηρώντας κοινή μια πλατφόρμα που αποτελείται από κινητήρια μονάδα, πλαίσιο / λοιπά δομικά στοιχεία αλλά και περιφερειακά, “χτίζει” πάνω σε αυτή διαφορετικές εκδόσεις, με μικρές αλλαγές που αφορούν κυρίως στο αισθητικό κομμάτι.

01212121

Κάπως έτσι λοιπόν, προέκυψαν τα τρία μοντέλα που διαθέτει η εταιρεία στην γκάμα της, με τις ονομασίες Old-Style,  Desert και Classic. Πρόκειται για naked / café, scrambler και café racer υλοποιήσεις, οι οποίες όπως αναφέρθηκε, έχουν κοινά τα περισσότερα στοιχεία τους.

motor 1 1024x575

Το ηλεκτρικό μοτέρ των 3.000w, έχει τρία mode λειτουργίας, eco, city και speed, τα οποία ορίζουν αναλόγως και την απόδοση του. Τροφοδοτείται από μια μπαταρία λιθίου της LG, η οποία και προσδίδει μια αυτονομία της τάξεως των 80 χιλιομέτρων, με τον κινητήρα στο eco mode.  

baterry 1  

Υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν δυο μπαταρίες και σε αυτή την περίπτωση η αυτονομία διπλασιάζεται, ενώ η τελική ταχύτητα  φθάνει τα 80 χλμ./ώρα. Τα μοντέλα εξοπλίζονται με ψηφιακό πίνακα οργάνων, LED προβολές και smart key εκκίνηση (χωρίς κλειδί).

ubs app 1024x574

Τιμές για τα μοντέλα δεν υπάρχουν διαθέσιμες και δίνονται κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρεία (ΕΔΩ), ωστόσο η Fly Free Smart, έχει αρκετό υλικό από φωτογραφίες και video, το οποίο και παραθέτουμε στην συνέχεια: 





Old-Style


Desert


Classic

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 10:51

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon