.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 13:45

Askoll “High Performance” concept 2019 - EICMA

Βάζει στο μάτι στα σκούτερ 125 cc

Η Ιταλική Askoll μας είναι γνωστή από τα ηλεκτρικά σκουτεράκια πόλης eS1, 2 και 3, με επίσημη αντιπροσώπευση στην Ελλάδα από την εταιρεία Motostuff. Στο Μιλάνο ωστόσο παρουσίασε ένα πρωτότυπο μοντέλο που δείχνει νέες προθέσεις.

Συγκεκριμένα, το High Performance (Υψηλή Απόδοση) concept scooter διαθέτει πιο «πλήρη» εμφάνιση και διαθέτει μοτέρ 10.7 ίππων, ικανό για τελική ταχύτητα 90 km/h και αυτονομία που μπορεί να φτάσει ως τα 100 χιλιόμετρα με μια φόρτιση.

Σύμφωνα με την Askoll, το πρωτότυπό της ζυγίζει 100 κιλά έτοιμο για χρήση με τη μπαταρία του που απαιτεί περίπου 5 ώρες για πλήρη φόρτιση σε απλή οικιακή παροχή και είναι εξοπλισμένο με συνδυασμένα φρένα.

Εν ολίγοις, πρόκειται για ένα πρωτότυπο που συνοδεύεται από πρακτικές πληροφορίες αντί για τις συνήθεις διαφημιστικές κορδέλες, υπονοώντας πως δεν αργεί η ώρα που θα το δούμε στην παραγωγή.

Ο στόχος της Askoll είναι ξεκάθαρος: θέλει να ανταγωνιστεί στα ίσια τα σκούτερ 125 κυβικών, προσφέροντας εφάμιλλες επιδόσεις. Το κατά πόσο αυτό θα συμβεί, θα πρέπει να περιμένουμε ώσπου να μπει σε παραγωγή.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 14:20

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « DNA DCR-018 “The Billet Sting” concept 2018 – EICMA Arc Vector 2019 – EICMA »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon