Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 13:45

Askoll “High Performance” concept 2019 - EICMA

Βάζει στο μάτι στα σκούτερ 125 cc

Η Ιταλική Askoll μας είναι γνωστή από τα ηλεκτρικά σκουτεράκια πόλης eS1, 2 και 3, με επίσημη αντιπροσώπευση στην Ελλάδα από την εταιρεία Motostuff. Στο Μιλάνο ωστόσο παρουσίασε ένα πρωτότυπο μοντέλο που δείχνει νέες προθέσεις.

Συγκεκριμένα, το High Performance (Υψηλή Απόδοση) concept scooter διαθέτει πιο «πλήρη» εμφάνιση και διαθέτει μοτέρ 10.7 ίππων, ικανό για τελική ταχύτητα 90 km/h και αυτονομία που μπορεί να φτάσει ως τα 100 χιλιόμετρα με μια φόρτιση.

Σύμφωνα με την Askoll, το πρωτότυπό της ζυγίζει 100 κιλά έτοιμο για χρήση με τη μπαταρία του που απαιτεί περίπου 5 ώρες για πλήρη φόρτιση σε απλή οικιακή παροχή και είναι εξοπλισμένο με συνδυασμένα φρένα.

Εν ολίγοις, πρόκειται για ένα πρωτότυπο που συνοδεύεται από πρακτικές πληροφορίες αντί για τις συνήθεις διαφημιστικές κορδέλες, υπονοώντας πως δεν αργεί η ώρα που θα το δούμε στην παραγωγή.

Ο στόχος της Askoll είναι ξεκάθαρος: θέλει να ανταγωνιστεί στα ίσια τα σκούτερ 125 κυβικών, προσφέροντας εφάμιλλες επιδόσεις. Το κατά πόσο αυτό θα συμβεί, θα πρέπει να περιμένουμε ώσπου να μπει σε παραγωγή.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 14:20

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Arc Vector 2019 – EICMA DNA DCR-018 “The Billet Sting” concept 2018 – EICMA »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube