.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 17:21

Καλάσνικοφ e-bike!

 

Στις υπηρεσίες στρατού και αστυνομίας της Ρωσίας

 

Электрический мотоцикл ... Калашников! Об услугах армии и полиции России...

...εντάξει, πλάκα κάνουμε, δεν θα το συνεχίσουμε με το Κυριλλικό αλφάβητο...η είδηση είναι λοιπόν ότι η Καλάσνικοφ, ναι αυτή η εταιρεία με το γνωστό AK-47 επιθετικό τυφέκιο (sic), έχει κατασκευάσει μια ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα, την οποία και παρουσίασε σε πρόσφατη έκθεση αμυντικού εξοπλισμού στην Μόσχα.

Για την ακρίβεια κατασκευάστρια είναι η IZH, θυγατρική της Καλάσνικοφ, η οποία μεταξύ άλλων παρήγαγε και μοτοσυκλέτες στο παρελθόν (ποιος θυμάται τις Planeta; ) και το ηλεκτροκίνητο μοντέλο έχει δύο εκδόσεις, μια On-Off για αστυνομική χρήση σε αστικό πεδίο και μια Off-Road για στρατιωτική χρήση στην Τούνδρα της Σιβηρίας.

Δυστυχώς περισσότερα στοιχεία για την μοτοσυκλέτα αυτή δεν είναι διαθέσιμα, πέραν του ότι η αυτονομία της αγγίζει τα 150 χιλιόμετρα και του ότι 50 από αυτές, θα χρησιμοποιηθούν για την αστυνόμευση κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί στην Μόσχα το καλοκαίρι του 2018.

Ορίστε και ένα video, του οποίου η μουσική είναι παραδόξως, τέρμα... western! Όχι ότι θα ταίριαζαν μπαλαλάικες αλλά λέμε τώρα...

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 17:22

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon