.
Κατηγορία CFMOTO
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 16:08

CFMOTO 1250MT – Οι πεινασμένοι... κυβικά ονειρεύονται!

Τα τελευταία... καμώματα της CFMOTO με την διαρκή επέκταση της γκάμας της και την διέγερση της φαντασίας των φίλων της, αναμενόμενα προκαλούν τον πόθο και για νέα μοντέλα που ακόμα δεν έχουμε στην χώρα...

Ο λόγος, αυτή την φορά, για ένα... υποθετικό 1250MT, μία μοτοσυκλέτα που η CFMOTO δεν διαθέτει ακόμα στην ανάλογη γκάμα της. Όπως ξέρουμε, τα MT μοντέλα σταματούν στο 800άρι, αλλά από την άλλη η CFMOTO παράγει ήδη μοτοσυκλέτες με τον δικύλινδρο 1250 V κινητήρα, αλλά μόνο για εσωτερική κατανάλωση στην Κίνα – την 1250 TR-G.

Ωστόσο, το ελληνικό... γραφιστικό δαιμόνιο δεν περιορίζεται και, πριν λίγες ώρες, βρήκαμε αυτή την εικόνα που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα και, πιο συγκεκριμένα, σε ποστ μοτο-ομάδας που μπορείτε να δείτε και με ένα κλικ εδώ, το οποίο δυστυχώς κατέβηκε στο ενδιάμεσο. Προφανώς μιλάμε για μια 3D δημιουργία στον υπολογιστή, αλλά είναι μια ενδιαφέρουσα άσκηση, καθώς όχι απλά έχει εκτελεστεί αρτιότατα για τις ανάγκες μίας επίδειξης, αλλά αποτελεί και ένα πιθανό σενάριο νέου μοντέλου της CFMOTO. Με τον κινητήρα ήδη σε χρήση σε μοτοσυκλέτα, η CFMOTO 1250MT θα μπορούσε να είναι μία προκλητικά πιο φθηνή mega adventure από τον ανταγωνισμό της, χωρίς να υστερεί σε επίπεδο επιδόσεων ή εξοπλισμού – μία τακτική πάγια για την εταιρεία, από την στιγμή που μπήκε στις παγκόσμιες αγορές.

Αν, δε, σκεφτεί κανείς ότι το CFMOTO 1250NK έχει ήδη θεαθεί σε σχέδια πατέντας εν αναμονή παραγωγής (δείτε το ανάλογο άρθρο με ένα κλικ εδώ) και ότι η μία γκάμα προσφέρει υλικό εργασίας στην άλλη (MT-NK-SR), τότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει μια μελλοντική αποκάλυψη ενός 1250MT, εκτός από μία αρνητική απόφαση της ίδιας της CFMOTO.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 16:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon