.
Κατηγορία CFMOTO
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 13:39

CFMOTO 450 SR-S 2024 – Το νέο «μονόμπρατσο» και στην Ελλάδα με 3 χρόνια εγγύηση

Το νέο μικρομεσαίο supersport έρχεται και «με τη βούλα» στην χώρα μας, με σημαντικές αναβαθμίσεις μεταξύ των οποίων και το πανέμορφο μονόμπρατσο ψαλίδι.

(ακολουθεί η επίσημη παρουσίαση της CFMOTO)

Το 450SR-S είναι η εξέλιξη του πολύ επιτυχημένου 450SR.

2 χρώματα: Zircon Black ή Tundra Grey και 3 χρόνια εγγύηση ανεξαρτήτως χιλιομέτρων, στην τιμή των 6.290 ευρώ. 

Με ένα συνδυασμό σχεδίασης αιχμής, προηγμένης τεχνολογίας και ανώτερης απόδοσης, αυτή η premium μοτοσυκλέτα αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσης της CFMOTO να ξεπερνά τα όρια.
Τι νέα υπάρχει?

  • Αντεστραμμένα μπροστινά πιρούνια 37 mm με ρυθμιζόμενη συμπίεση και απόσβεση επαναφοράς
  • Μονό ψαλίδι
  • Αναβαθμισμένος σχεδιασμός εμπρός φτερού
  • Διπίστονη δαγκάνα Brembo πίσω με μονό δίσκο Φ240mm
    Traction Control για απαράμιλλη σταθερότητα

Το 450SR-S είναι εξοπλισμένο με προηγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, εξασφαλίζοντας σταθερή οδήγηση σε ολισθηρούς δρόμους και σε δύσκολες συνθήκες.

Ρυθμιζόμενη εμπρός ανάρτηση
Τα ανεστραμμένα εμπρός πιρούνια 37 mm έχουν αναβαθμιστεί ώστε να διαθέτουν ξεχωριστή λειτουργία και ρυθμιζόμενη απόσβεση συμπίεσης και επαναφοράς, δίνοντας τη δυνατότητα στους αναβάτες να προσαρμόσουν την οδηγική τους εμπειρία ώστε να ταιριάζει με τις προτιμήσεις τους.

Αναβαθμισμένο φρενάρισμα με Brembo
Η μπροστινή δαγκάνα Brembo M40 στο 450SR S προσφέρει πάντα στιβαρή και ελεγχόμενη ισχύ πέδησης. Υποστηρίζεται από σύστημα αντιμπλοκαρίσματος πέδησης (ABS) για την αποτροπή μπλοκαρίσματος τροχού κατά το φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και σε συνδυασμό με αναβαθμισμένο πίσω φρένο μονού δίσκου Φ240 mm με δαγκάνα διπλού εμβόλου που εξασφαλίζει βέλτιστη ισχύ ακινητοποίησης.

Καινοτόμος οθόνη και συνδεσιμότητα για τον σύγχρονο αναβάτη
Η οθόνη TFT 5 ιντσών του 450SR-S υποστηρίζει MotoPlay, προσφέροντας προβολή οθόνης, μουσική, πλοήγηση και συνδεσιμότητα τηλεφώνου. Μείνετε συνδεδεμένοι στο δρόμο με αναβαθμίσεις over-the-air (OTA) για συνεχή βελτίωση, διασφαλίζοντας ότι η μοτοσυκλέτα σας είναι πάντα ενημερωμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Στον πυρήνα του CFMOTO 450SR-S βρίσκεται ένα τεχνολογικό θαύμα – ο ιδιαίτερα αναγνωρισμένος δικύλινδρος κινητήρας 449.5cc.

Στοιχεία Κινητήρα

  • Μέγιστη ισχύς: 34,5 kW (46hp) @ 9.250 rpm
  • Μέγιστη ροπή: 39,3 N.m @ 7.750 rpm
  • Αναλογία ισχύος προς βάρος 0,22

Χρώματα Zircon Black και Tundra Grey

 

Δείτε περισσότερα για την CFMOTO 450 SR-S 2024 με ένα κλικ εδώ. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 13:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon