.
Κατηγορία CFMOTO
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 16:57

EICMA 2021 – CFMOTO 300SR 2022

Ίδια βάση, αναβαθμισμένες αναρτήσεις και μονόμπρατσο!

Στην παρουσία της CFMOTO στην EICMA 2021 την παράσταση έκλεψε φυσικά το νέο 800ΜΤ, ωστόσο πίσω από τη νέα μεσαία adventure η κινεζική εταιρεία αποκάλυψε και την επόμενη μέρα του 300SR.

Το μικρό σπορ μοντέλο με τον εντυπωσιακό εξοπλισμό και ικανότητες, αναβαθμίζεται στις αναρτήσεις του, δυστυχώς όμως η CFMOTO δεν αποκαλύπτει περισσότερα προς το παρόν- αν και το αυτοκόλλητο ΚΥΒ χαμηλά στα πλαϊνά φέρινγκ στη μοτοσυκλέτα της φωτογραφίας κάτι μας λέει.

Από πλευράς απόδοσης, το νέο 300SR βρίσκεται περίπου στα ίδια επίπεδα με το τρέχον μοντέλο, αποδίδοντας 29 ίππους στις 8,750 rpm και 2.5 kgm στις 7,000.

Ο μονόδρομος συμπλέκτης και τα φρένα της J.Juan με τετραπίστονη ακτινική δαγκάνα μπροστά και ABS της Continental παραμένουν, διανθισμένα με επιλέξιμες χαρτογραφήσεις Sport και Eco.

Είμαστε σε αναμονή για την αποκάλυψη περισσότερων στοιχείων σχετικά με το αναβαθμισμένο 300SR και το μέλλον του στην ελληνική αγορά.

>>> Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η έκδοση 250SR για τις ασιατικές αγορές, στην Ευρώπη θα διατεθεί μόνο το 300SR

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 17:02

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon