.
Κατηγορία CFMOTO
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 14:50

CF Moto – Ετοιμαστείτε για Touring 1250 κ.εκ., επιβεβαίωση για πολιτική έκδοση!

Την άνοιξη (Μάιος 2020) γράφαμε για την εντυπωσιακή CF1250J, την μεγαλύτερη και ισχυρότερη μοτοσυκλέτα παραγωγής που κατασκευάστηκε ποτέ στην Κίνα,η οποία όμως θα αναλάμβανε αποκλειστικά υπηρεσιακό ρόλο, στην διάθεση της τροχαίας της πόλης Shenzhen.

Όπως επιβεβαίωσε όμως ο dealer της CF Moto στην Aυστραλία, μετά από επαφές του με την εταιρεία, τελικά θα υπάρξει και πολιτική έκδοση της μοτοσυκλέτας!

Αν και ακόμα δεν υπάρχουν διαθέσιμα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, ξέρουμε ότι η μοτοσυκλέτα θα φέρει έναν Υ/Ψ V2 κινητήρα 1278 κ.εκ. ο οποίος θα βασίζεται -κατόπιν σχετικής άδειας- στον LC8 V2 1.301 κ.εκ. της KTM.

cfmoto cf1250j front view f162

Αυτό δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, καθώς είναι γνωστό ότι οι δύο εταιρείες, έχουν εδραιώσει μια στενή συνεργασία. Η ισχύς θα φτάνει τους 140 ίππους συνοδευόμενη από μια ροπή της τάξεως των 120Nm.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, ούτε και έχει ορισθεί κάποιος χρονικός ορίζοντας για το λανσάρισμα του μοντέλου.

Παρ΄όλα αυτά, και μόνο η πληροφορία για πολιτική έκδοση σινικής μοτοσυκλέτας στα 1250+ κ.εκ. είναι εντυπωσιακή!

cfmoto cf1250j instrument cluster 8213

Η CF1250J θα έχει και άλλο ένα, παγκόσμιο αυτή την φορά ρεκόρ, αφού θα εξοπλίζεται με την μεγαλύτερη έγχρωμη TFT οθόνη της αγοράς, με διαγώνιο στις 12,3 ίντσες!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon