.
Κατηγορία Brixton
Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 10:02

Brixton Storr 500 – Νέα φωτό της έκδοσης παραγωγής

Σχεδόν 18 μήνες από την πρώτη του παρουσίαση, η οποία είχε συζητηθεί έντονα στην EICMA 2022.

Ποιος θυμάται το Brixton Storr 500; Η Brixton είχε αποδειχθεί ιδιαίτερα διορατική, τον Νοέμβριο του 2022, επιδεικνύοντας το ως άνω μοντέλο, σαν μια έκφραση ενός μεσαίου, πιο «σκληροτράχηλου» Adventure από τα «σύνηθη» της κατηγορίας. Ακόμη, η μοτοσυκλέτα δεν έχει εμφανιστεί σε έκδοση παραγωγής, παρά το ότι κατά καιρούς κυκλοφορεί και κάποιο νεότερο δεδομένο. Έτσι και τώρα, λοιπόν, καθώς πριν λίγες ώρες δημοσιεύθηκε αυτή η νέα εικόνα του μοντέλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η φωτογραφία αυτή δείχνει το Storr σε μία, ακόμα πιο κοντά στην τελική, μορφή, η οποία μάλιστα είναι και ελαφρώς ελλιπής, μιας και λείπει η ζελατίνα. Παράλληλα, επιβεβαιώνονται και κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως αυτά του κινητήρα, ο οποίος θα έχει κυβισμό 486 κ.εκ. και απόδοση 47 ίππων προφανώς για την συμμόρφωση με τις απατήσεις του διπλώματος A2.

Το μεταξόνιο επιβεβαιώνεται στα 1.440 χιλιοστά, όπως και το βάρος της μοτοσυκλέτας στα 209 κιλά, πλήρης υγρών. Το πλαίσιο θα είναι ατσάλινο σωληνωτό, ενώ οι αναρτήσεις θα είναι της KYB και θα προέρχονται από το Crossfire 500 XC. Τα φρένα πιθανότατα θα παράσχει η J.Juan, ενώ θα φέρουν και σύστημα ABS.

Οι αλλαγές μεταξύ του concept μοντέλου και αυτό της παραγωγής σαφώς και υπάρχουν, όμως είναι ευχάριστο που (ακόμα) βλέπουμε την βασική μορφή της αρχικής μοτοσυκλέτας, που τόσο είχε αρέσει, να παραμένει ορατή. Για να δούμε, λοιπόν, πότε και αν, η Storr θα φτάσει στην παραγωγή και στην αγορά μας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 10:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Brixton Cromwell 1200 X προ των πυλών
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon