.
Κατηγορία Brixton
Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 10:19

Brixton Cromwell 1200X - Νέα έκδοση για τους πιο «χωμάτινους»

Όταν θέλεις βρετανικό scrambler, αλλά προτιμάς να μην πληρώσεις βρετανικό scrambler.  

Η Brixton είναι πολύ γνωστή στους μοτοσυκλετιστές, τα τελευταία χρόνια, αφού κατάφερε να εδραιωθεί στο συλλογικό μυαλό, με τις προσιτές και συνάμα πολύ αξιόλογες ρετρό μοτοσυκλέτες της. Όμως δεν κάνεις καριέρα, σαν μάρκα μοτοσυκλέτας, μόνο με μικρά κυβικά. Για αυτό και η Brixton έχει ήδη παρουσιάσει επίσημα, το Cromwell 1200, εντός του 2022 –δείτε το ανάλογο άρθρο με ένα κλικ εδώ. Μία μοτοσυκλέτα… βρετανική στην ψυχή, αλλά με πολύ ανταγωνιστική τιμή. Τώρα μας αποκαλύπτει την νέα έκδοση, Cromwell 1200 X.

Παρουσιάστηκε η νέα Brixton Cromwell 1200X

Σημαντικές είναι οι διαφορές του νέου Cromwell 1200X με το βασικό μοντέλο, στην εμφάνιση, μιας και το X αγριεύει αισθητά με πολύ περισσότερο «off-road» αισθητική.  Δείτε και την εικόνα: Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και εδώ, μιλάμε για νέο προστατευτικό εμπρός φαναριού και ποδιά προστασίας κινητήρα. Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις αλλαγές, καθώς το μοντέλο θα έχει και ψηλότερο τιμόνι, knee pads στο ρεζερβουάρ για τα γόνατα του αναβάτη, αλλά και πλαϊνές, ρετρό στυλ βαλίτσες. Τα ελαστικά θα είναι επίσης νέα, με πιο «σκληροπυρηνική» χάραξη.

Στην ίδια μηχανολογική βάση με την Cromwell 1200

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες είναι τώρα γνωστές, το νέο Brixton Cromwell 1200X δεν θα έχει αλλαγές μηχανολογικά, σε σχέση με το βασικό μοντέλο. Μιλάμε δηλαδή για τον ίδιο, δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 83 ίππους και 11 kgm ροπής, με στροφαλοφόρο 270 μοιρών για τον χαρακτηριστικό, βαθύ ήχο που περιμένεις από έναν τέτοιο κινητήρα. Αναρτήσεις και φρένα προέρχονται από την KYB και την Nissin αντίστοιχα, ενώ το μοντέλο φέρει και ABS, δύο χαρτογραφήσεις ισχύος, cruise control, οθόνη TFT και πλήρως LED φωτισμό.

Προς το παρόν περιμένουμε για επίσημη «εγχώρια» ανακοίνωση, περί του Cromwell 1200X και την τιμή του στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 10:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon