.
Κατηγορία Brixton
Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 09:16

Brixton - Παρουσίασε το Felsberg 125 FT

Μία ακόμα μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτα, αλλά με μεγάλη στυλιστική άποψη.

Η Brixton παρουσίασε μια ακόμα έκδοση της γνωστής ήδη σε εμάς, Felsberg 125. Πρόκειται για το νέο Felsberg 125 FT, που διαφοροποιείται στα σημεία από τα δύο ήδη διαθέσιμα μοντέλα αυτή τη στιγμή: Την απλή και την XC έκδοση.

Όπως λέει και το όνομα του, το Felsberg 125 FT έλκει στοιχεία από τον κόσμο του Flat Track, με το πλαϊνό number plate, το νέας σχεδίασης τεπόζιτο, την νέα σέλα και το ανανεωμένο εμπρός look να είναι εμφανή με την πρώτη ματιά. Αλλαγές φαίνονται και στο κομμάτι των αναρτήσεων, με το μοντέλο να αποκτά ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και αναβαθμισμένα αμορτισέρ πίσω, με εξωτερικό δοχείο αερίου. Οι τροχοί παραμένουν ακτινωτοί και «φοράνε» off-road look ελαστικά.

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος με την ισχύ του να ανακοινώνεται στους 11 ίππους και 1,1 kgm ροπής. Εννοείται ότι έτσι, ανοίγει την πόρτα και στους ιδιοκτήτες διπλώματος αυτοκινήτου, που μπορούν να το οδηγήσουν χωρίς επιπλέον απαιτήσεις πέρα από τις νέες νομικές προϋποθέσεις. Εντός και εκτός δρόμου, πάντα!

Προς το παρόν, αναμένουμε περισσότερα για το μοντέλο, καθώς δεν έχει ακόμα «εμφανιστεί» στην ανάλογη ιστοσελίδα της Brixton για την αγορά μας. Αυτό που είναι βέβαιο, είναι ότι η τιμή του θα παραμείνει σε προσιτά επίπεδα και η ποιότητα του θα βρίσκεται ψηλά, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε η μάρκα τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 09:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon