.
Κατηγορία BMW
Τρίτη, 21 Μαϊος 2024 10:09

BMW – Ετοιμάζει νέα naked 1.800 κυβικών και μπορεί να είναι κάπως έτσι

Ένα ακόμη μοντέλο στην γκάμα των R 18 ετοιμάζεται να μας αποκαλυφθεί.

Δεν είναι μυστικό, ότι η BMW ετοιμάζει μία ακόμα μοτοσυκλέτα με τον μεγαλύτερο boxer της ιστορίας της, αυτόν των 1.800 κυβικών που γνωρίζουμε από τα R 18. Όμως, με ένα κατάλληλο teaser που δημοσίευσε πριν λίγο καιρό η BMW, παρουσία του ίδιου του επικεφαλής της Markus Flasch (δείτε την ανάλογη δημοσίευση με ένα κλικ εδώ), προετοιμαζόμαστε για να δούμε, πιθανώς, ένα R 18R ή R 1800R όπου να ‘ναι.

Πριν από κάποιες ώρες, η BMW κοινοποίησε μια νέα φωτογραφία/απεικόνιση της νέας μοτοσυκλέτας, εννοείται χωρίς να την αποκαλύπτει πλήρως ακόμα, αλλά ως σιλουέτα που δεν αφήνει και πάρα πολλά στην φαντασία... Και, πάνω σε αυτό, ο «δικός μας» συντάκτης και γραφιστικώς ανήσυχος Νίκος Τσαμάνδουρας (nts24) επιστράτευσε την βοήθεια της AI και έφτιαξε την εικόνα που μπορείτε να δείτε παραπάνω. Αυτό θα μπορούσε να είναι το νέο BMW R 18R ή R 1800R (η πρώτη ονομασία μας φαίνεται πιο πιθανή, μέχρι φυσικά να μάθουμε και επίσημα).

Μερικά στοιχεία είναι σαφή τόσο από το teaser, όσο και από την τρισδιάστατη δημιουργία: Μία «αιωρούμενη» ουρά που τελειώνει στην σέλα, μια μυώδης, «μποροστόβαρη» σιλουέτα, μπροστινό πιθανότατα με ανεστραμμένο πιρούνι και δύο δίσκους φρένων εμπρός, ακτινωτοί τροχοί και, φυσικά, το «πράγμα» με τους δύο κυλίνδρους και τα 110 κιλά μάζας, σε κεντρική θέση στην μοτοσυκλέτα. Το μοτέρ θα αποδίδει τουλάχιστον 91 ϊππους, αλλά με αστείρευτη ροπή 16,1 kgm που θα εκτοξεύει την μοτοσυκλέτα από τις χαμηλές στροφές.

Η BMW μας προτρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 24 Μαΐου το απόγευμα, για την πλήρη αποκάλυψη.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Μαϊος 2024 10:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon