.
Κατηγορία BMW
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 10:45

BMW – Teaser για νέο τερατώδες naked με τον Boxer των 1.800 κυβικών

Την φωτιά άναψε ο ίδιος ο επικεφαλής της BMW Motorrad, Markus Flasch.

Εν όψει της εκδήλωσης Concorso d’Eleganza Villa d’Este, που έχει ανακοινωθεί για τις 24-26 Μαΐου, η BMW Motorrad φαίνεται ότι έχει ετοιμάσει και μια νέα, θεαματική μοτοσυκλέτα με πρωταγωνιστή τον μεγάλο Boxer των 1.800 κυβικών. Και ποιος θα περίμενε ότι, από όλα τα πιθανά πρόσωπα που θα εκκινούσαν τις νέες φήμες, θα ήταν ο ίδιος ο επικεφαλής της μάρκας, ο Markus Flasch αυτός που τελικά το έκανε!

Ο Flasch, πιο συγκεκριμένα, πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου μας ανακοίνωσε ότι «έρχεται κάτι μεγάλο» και χρησιμοποίησε το hashtag #dreambike. Εντάξει, φυσικά, αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει, όμως η φωτογραφία και η ελάχιστη ματιά που μας έδωσε στο νέο μοντέλο, έδωσε τροφή για φήμες και σενάρια πολύ ενδιαφέροντα.

Αρχικά, θεωρείται βέβαιο ότι το μοντέλο θα φέρει τον μεγάλο Boxer των 1.800 κυβικών, που έχουμε δει στο R 18 μέχρι τώρα, αφού φαίνεται στην φωτογραφία ο ανοικτός άξονας μετάδοσης κίνησης. Στην ίδια φωτογραφία, φαίνεται και ένα τμήμα από την πίσω ανάρτηση, με τμήματα αλουμινίου... αισθησιακής εμφάνισης αλλά και ένα θηριώδες πίσω ελαστικό, σε μία επίσης πανέμορφη αλουμινένια ζάντα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου του Flasch, η νέα αυτή μοτοσυκλέτα θα «είναι μια τυπική BMW με πρωταγωνιστή το βασικό μας έμβλημα, τον Boxer κινητήρα». Πληροφορίες από τα γερμανικά ειδησεογραφικά μέσα κάνουν λόγο για μία «Naked/Street» μοτοσυκλέτα.

Το θέμα είναι ότι προς το παρόν δεν ξέρουμε και κάτι παραπάνω, επίσημα, για την μοτοσυκλέτα, οπότε αν δεν αποφασίσει κάτι άλλο η BMW περί νωρίτερης αποκάλυψης της, θα την δούμε σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα. Το νέο μοντέλο, αναμένεται να είναι concept για αρχή και όχι μοτοσυκλέτα παραγωγής.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 10:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon