.
Κατηγορία BMW
Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 11:00

BMW R 1300 GS - Διαρροή ακόμα δύο φωτογραφιών

Δεν σταματά η κυκλοφορία φωτογραφικού υλικού του... αγέννητου BMW R 1300 GS, με δύο τουλάχιστον ακόμη εικόνες του να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Πριν λίγες ώρες, έπεσαν στα χέρια μας δύο ακόμα φωτογραφίες, από το επερχόμενο BMW R 1300 GS, που ήδη ετοιμάζεται, ήδη δοκιμάζεται και πρακτικά, απέχει μια ανάσα από την επίσημη παρουσίαση. Οι μέτριας προς κακής ποιότητας φωτογραφίες, που λάβαμε, φαίνεται να παρουσιάζουν την μοτοσυκλέτα πλέον χωρίς καμουφλάζ, αλλά είναι δύσκολο να διακρίνουμε το επιθυμητό επίπεδο λεπτομέρειεας. Πάντως, σηκώνουν σίγουρα συζήτηση!

Βλέπουμε ξεκάθαρα, την τοποθέτηση του εμπρός φωτιστικού σώματος, στο «ρύγχος» και όχι στην παραδοσιακή θέση. Ακριβώς πάνω από τον εμπρός προβολέα, διακρίνουμε και την μεγάλη, μαύρη, επίπεδη επιφάνεια, που κατά πάσα πιθανότητα αποτελεί το σημείο τοποθέτησης του ραντάρ εμπρός. Εντύπωση προκαλεί το σχήμα του φωτιστικού σώματος, το οποίο θυμίζει «X» και μάλιστα ταιριάζει με όσα μπορούμε να διακρίνουμε, από καθαρότερες φωτό του παρελθόντος!  

Το συνολικά μαύρο χρώμα της μοτοσυκλέτας, σε συνδυασμό με την κακή ποιότητα των εικόνων, αποκρύπτει τις επιμέρους λεπτομέρειες της σχεδίασης, όμως είναι φανερό πως η μορφή της συγκεκριμένς μοτοσυκλέτας -αν όντως μιλάμε για την R 1300 GS- είναι λιγότερο... πλουμιστή από τις GS που έχουμε συνηθίσει. Μπορεί εδώ να βλέπουμε την «απλή» έκδοση της GS, που δεν έχει το ρεζερβουάρ-θηρίο της Adventure, ή μια έκδοση τύπου Triple Black.

Ο άξονας μετάδοσης, βρίσκεται στην αριστερή πλευρά, ενώ οι τροχοί φαίνεται να είναι διαμέτρου 19 και 17 ιντσών, χυτοί αλουμινένιοι.

Μέχρι την στιγμή της παρουσίασης, διαβάστε όλα όσα ξέρουμε προς το παρόν για το BMW R 1300 GS, με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 11:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon