.
Κατηγορία BMW
Τρίτη, 09 Μαϊος 2023 09:56

BMW M 1300 GS 2023 - Όσο δεν το βλέπουν, το φαντάζονται

Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι ο ανταγωνιστής της Ducati Multistrada V4.

Η ιστορία για την BMW M 1300 GS συνεχίζεται, αφού παρά το γεγονός ότι το μοντέλο έχει καταχωρηθεί εδώ και χρόνια και, πιθανότατα, υπάρχει ήδη και δοκιμάζεται κάπου εκεί έξω, δεν το έχουμε δει ακόμα αυτοπροσώπως. Άρα είναι φυσικό να συνεχίζονται τα σενάρια και η εικόνα που βλέπετε παραπάνω, είναι ένα από αυτά.

Η τρισδιάστατη απεικόνιση της M 1300 GS που βλέπουμε εδώ, αποκλίνει από την τυπική «γενναιόδωρα» σιλουέτα της σειράς GS που έχουμε συνηθίσει ήδη, προβάλλοντας μια πολύ επιθετική φιγούρα με στοιχεία από τα S 1000 XR και F 900 XR. Το εμπρός ανεστραμμένο πιρούνι δίνει… πόδι στο Telelever, ενώ η πίσω ανάρτηση έχει το μονόμπρατσο σε κοινή θέα. Η εξάτμιση έχει τοποθετηθεί κάτω από την ουρά –ποιος θυμάται την undertail μανία των προηγούμενων 15-17 χρόνων;- ενώ το σχέδιο παρουσιάζει μια… μυστήρια διάταξη σέλας και βάσης για βαλίτσα, που απευθύνεται σε ένα άτομο.

Από αυτό τον «παράγοντα μορφής», η μοτοσυκλέτα μπορεί να τεθεί απευθείας απέναντι στο Ducati Multistrada V4 Pikes Peak –όπως, για παράδειγμα, η απλή Ducati Multistrada V4 τίθεται απέναντι στο BMW R 1250 GS. Περιμένουμε εναγωνίως την M 1300 GS και επίσημα, για να δούμε επιτέλους τι έχει φτιάξει η BMW.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Μαϊος 2023 10:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon