.
Κατηγορία BMW
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 10:26

BMW CE 04 - Σπέσιαλ επετειακή «μαυρίλα» από την BMW Ολλανδίας

Γιατί το μαύρο είναι 100 χρόνια στην μόδα!

Φέτος η BMW Motorrad κλείνει 100 χρόνια ύπαρξης και ήδη, οι εορταστικές «εκδηλώσεις» έχουν ξεκινήσει. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η BMW παρουσίασε τις R nineT και R 18 των 100 χρόνων της, τώρα είναι η σειρά μιας ακόμα «ανεπίσημης» παρουσίασης μεν, από την BMW Ολλανδίας, δε. Αυτό είναι το CE 04 που δημιούργησε η Ολλανδική αντιπροσωπεία, ως φόρο τιμής στον ένα αιώνα της Βαυαρικής μάρκας.

Το CE 04 που βλέπετε εδώ, θα κατασκευαστεί σε μόλις ένα κομμάτι -δεν έχει διευκρινιστεί αν αυτό το κομμάτι θα έχει αγοραστή, όμως είναι πολύ πιθανόν να μην έχει. Η BMW Ολλανδίας έβαψε το CE 04 εξολοκλήρου σε μαύρο γυαλιστερό, χαρακτηριστικό χρώμα των ιστορικών BMW μοτοσυκλετών και της πρώτης ever, της R 32. Το γυαλιστερό μαύρο στολίζουν οι Pinstripe λευκές γραμμές, που γίνονται στο χέρι όπως και στο παρελθόν. Το ειδικό μοντέλο ξεχωρίζει, και από την επιλογή του «κλασικού» σήματος της BMW, αντί του «σύγχρονου».

Η τεχνική βάση του BMW CE 04 μένει φυσικά χωρίς αλλαγές, αφού στόχος της δημιουργίας αυτής δεν ήταν μια μηχανική μετατροπή, αλλά μία στιλιστική άσκηση και το μαύρο είναι πάντα στην μόδα. Η μοναδικότητα του μοντέλου, τονίζεται και από τον αριθμό παραγωγής (το 1, δηλαδή), ο οποίος αναγράφεται σε ένα αυτοκόλλητο στο τιμόνι. Πάντως, σε μαύρο, το CE 04… Κ#λολέει, έτσι;

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 12:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon