.
Κατηγορία BMW
Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 17:46

BMW R Sport Edition by Lord Drake Kustoms

Η Lord Drake Kustoms από την Ισπανία παρουσιάζει ένα custom κιτ που μπορεί να συνδυαστεί με διάφορους παλιούς boxer κινητήρες της BMW και είναι διαθέσιμο για παραγγελία.

Πέρυσι η Lord Drake Kustoms (LDK) παρουσίασε μια ρετρό cafe racer μοτοσυκλέτα με springer μπροστινό και κινητήρα από BMW R100, ανακοινώνοντας πως ήταν διατεθειμένη να φτιάξει δέκα κομμάτια για ισάριθμους πελάτες με πολύ βαθιές τσέπες. Οκτώ μήνες αργότερα και τα δέκα αντίτυπα του BMW Survivor είχαν γίνει καπνός.

Ο ιδιοκτήτης της LDK, Fran Manen, γνωρίζοντας πως είχε στα χέρια του ένα σχέδιο που άρεσε στον κόσμο, σκέφτηκε πως θα μπορούσε να σχεδιάσει και μια απλούστερη και φτηνότερη εκδοχή του, ώστε να απευθυνθεί σε ευρύτερο κοινό.

bmw survivor 537 1024x683
BMW Survivor (2021) by Lord Drake Kustoms

Κάπως έτσι γεννήθηκε η BMW R Sport Edition, μια ρετρό cafe racer μοτοσυκλέτα που μπορεί να κυκλοφορήσει κανονικά στον δρόμο και η οποία έχει μερικές αξιοσημείωτες διαφορές από το πιο εκλεκτικό Surviror.

Το springer μπροστινό έσωσε τη θέση του σε ένα συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι της Showa, φόρεσε κανονικές μανέτες αντί για τις ανάποδες (έδραση στην άκρη του τιμονιού) του Survivor και χρησιμοποίησε μια διαφορετική διάταξη για τα δύο πίσω αμορτισέρ.

Η υπόλοιπη μοτοσυκλέτα είναι εν πολλοίς ίδια με το Survivor, κατασκευασμένη στο εργαστήριο της LDK στη Μάλαγα και προορισμένη για να φορέσει διάφορους παλιούς αερόψυκτους, διβάλβιδους boxer της BMW σειράς R - R100, R80, R65 ή R45 συγκεκριμένα.

BMW R SPORT lord drake 1

Ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει τη μοτοσυκλέτα με οποιονδήποτε από τους προαναφερθέντες κινητήρες και η LDK δηλώνει πως θα τη στείλει οπουδήποτε στον κόσμο, με αντίτιμο που κυμαίνεται μεταξύ €27,000 και €30,000.

Οι διακυμάνσεις στην ονομαστική τιμή οφείλονται αφενός στους διαφορετικούς κινητήρες, αφετέρου στον μεγάλο βαθμό customizing που απολαμβάνει ο πελάτης, καθώς μπορεί να ικανοποιήσει το γούστο του επιλέγοντας μεταξύ διαφόρων χρωμάτων, φινιρίσματος και διαφόρων λεπτομερειών.

Lord Drake Kustoms BMW R Sport Edition

Δείτε τη BMW R Sport Edition στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 17:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon