.
Κατηγορία BMW
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 15:13

BMW R 1250 RT-P 2021 – Η αστυνομική έκδοση [βίντεο]

Η τουριστική boxer ναυαρχίδα της BMW ανανεώθηκε με κορυφαίο εξοπλισμό για το 2021, ωστόσο πάντα μπορεί να προστεθεί το κάτι παραπάνω, για παράδειγμα, ένας μπλε φάρος.

Τα RT μοντέλα της BMW ήταν ανέκαθεν συνυφασμένα με τον τουρισμό, ωστόσο μέρος της παράδοσής τους είναι και η υιοθέτηση από αστυνομικά σώματα πολλών χωρών.

Η τελευταία γενιά R 1250 RT είχε ήδη ανανεωθεί με τον πιο εξελιγμένο boxer που διαθέτει τεχνολογία μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων ShiftCam, ωστόσο το 2021 έφερε μιαν ακόμη καταιγίδα αναβαθμίσεων στο RT, αυτή τη φορά στον εξοπλισμό του που πλέον διαθέτει και ραντάρ για Adaptive Cruise Control.

Τώρα η BMW ετοίμασε και παρουσιάζει την έκδοση R 1250 RT-P, η οποία προορίζεται για χρήση από τα σώματα ασφαλείας και διαθέτει εξοπλισμό επί τούτου σχεδιασμένο για να διευρύνει τις ικανότητες της μοτοσυκλέτας προς μια πιο εξειδικευμένη κατεύθυνση.

Δείτε το στην ιστοσελίδα της BMW, καθώς και στο βίντεο που ακολουθεί με την αναλυτική παρουσίαση του R 1250 RT-P από τη γραμμή παραγωγής του Βερολίνου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon