.
Κατηγορία BMW
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 16:45

BMW R18 και R18/2 Concept - Πώς το παραγγέλλεις

Η BMW Motorrad έφερε το R18 Concept στην EICMA, καθώς έχουν ανοίξει οι προπαραγγελίες του σε επιλεγμένες χώρες.

Φορά τον μεγαλύτερο boxer κινητήρα που έχει βάλει ποτέ η BMW σε μοτοσυκλέτα με 1,800 cc αλλά ακόμη δεν έχουμε στη διάθεσή μας τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, ούτε την τιμή του.

Στο μεταξύ, ωστόσο, οι Γερμανοί παρουσίασαν και μια ακόμη πρωτότυπη μορφή του υπό τον διακριτικό τίτλο R18/2, στην οποία επιχειρούν να μας δώσουν μια επιπλέον εικόνα σε custom μορφή - υπονοώντας σαφώς πως το αρχικό σχέδιο του R18 θα συνοδεύεται από άφθονες επιλογές προσωπικοποίησης.

Ήδη πριν την Ιταλική έκθεση είχε γίνει γνωστό πως άνοιξαν οι προπαραγγελίες για τη Γαλλική αγορά, ενώ τώρα η ίδια διαδικασία άνοιξε και για την Ιταλία. Ρωτήσαμε λοιπόν τη BMW Motorrad Hellas τι μπορεί να κάνει ένας Έλληνας αν θέλει να το παραγγείλει.

Η διαδικασία είναι απλή: πηγαίνετε σε έναν επίσημο συνεργάτη BMW και εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας, οι αιτήσεις συγκεντρώνονται από την Ελληνική αντιπροσωπεία και στη συνέχεια αναμένουμε απάντηση από το εργοστάσιο για το πότε θα υπάρχουν διαθέσιμες μοτοσυκλέτες για την αγορά μας και πόσες.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την τιμή της μοτοσυκλέτας και παραμένουμε σε αναμονή των πλήρων τεχνικών χαρακτηριστικών της, ωστόσο με τα σημερινά δεδομένα δεν περιμένουμε το R18 στα μέρη μας πριν τον Οκτώβριο του 2020. Ενδεχομένως τον επόμενο μήνα (Δεκέμβριο) να έχουμε περισσότερα και πιο συγκεκριμένα να πούμε επ' αυτού.

Προς το παρόν πάντως θεωρείται δεδομένο πως τα διαθέσιμα κομμάτια θα είναι λίγα και, αν κάποιος θέλει να αποκτήσει ένα, θα ήταν μάλλον χρήσιμο να κατοχυρώσει το ενδιαφέρον του.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 17:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon