.
Κατηγορία BMW
Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 14:12

EICMA - BMW Motorrad R18 / 2

Ακόμα μπορεί να μην έχουμε δει το μοντέλο παραγωγής αλλά η BMW, μετά το πρώτο R18 Concept παρουσιάζει μια παραλλαγή στο ίδιο θέμα, παραμένοντας βέβαια σε επίπεδα... concept.

Το R18 / 2 όπως είναι το όνομα του, καταδεικνύει την δυναμική που προσφέρει αυτή νέα πλατφόρμα cruiser με τον θηριώδη boxer των 1.800 κ.εκ.. σε μια sport – power υλοποίηση. Σε σχέση με το R18 C, που ακολουθούσε σαφώς πιο κλασικές γραμμές, εδώ η σχεδίαση είναι πιο σύγχρονη, παραμένοντας ωστόσο μινιμαλιστική, χωρίς την συνήθη “φλυαρία” που πολλές φορά χαρακτηρίζει την κατηγορία.

Υπάρχουν κάποια γραφικά στο ρεζερβουάρ, τα οποία όμως και αυτά είναι διακριτικά, αφού σχηματίζονται με διαφορετικούς τόνους της κόκκινης / μπορντό και ιριδίζουσας βαφής, που έχει επιλεχθεί για το R18 / 2.

Σημαντική προσθήκη είναι αυτή της μάσκας με την μικρή ζελατίνα που αρκεί για να προσδώσει έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα στην μοτοσυκλέτα.

O κινητήρας τονίζεται φυσικά ως κυρίαρχο στοιχείο –πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς;- ωστόσο οι κύλινδροι του είναι σε μαύρο χρώμα, με “ασορτί” καπάκια στις κεφαλές, προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά δεν αναφέρονται φυσικά επ' ουδενί, άλλωστε πρόκειται περί concept, με την μόνη πληροφορία που δίνεται, να είναι αυτή που αφορά στην διάμετρο των τροχών: 19” μπροστά και 16” πίσω.

Το R18 / 2 αποτελεί φυσικά την “πρόγευση” για μια εκ των διαφορετικών εκδόσεων στις οποίες θα λανσαριστεί η μοτοσυκλέτα ως μοντέλο παραγωγής, κάτι που πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με την BMW, μέσα στο 2020, χωρίς να ορίζεται κάτι πιο συγκεκριμένο χρονικά.

Ακολουθεί video και gallery φωτογραφιών


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA - BMW Motorrad F 900 R & F 900 XR EICMA - BMW S 1000 XR 2020 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon