.
Κατηγορία BMW
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 14:05

BMW Motorrad – Στην EICMA τα αποκαλυπτήρια e-μοντέλου;

Με την έκθεση στο Μιλάνο να πλησιάζει, οι συζητήσεις και οι αναφορές για τα μοντέλα που θα αποκαλυφθούν, δίνουν και παίρνουν. Μέχρι στιγμής υπάρχουν αρκετά “σιγουράκια”, ενώ όπως και κάθε χρονιά, πάντα υπάρχει ο παράγοντας της έκπληξης.

Σε ότι αφορά στην BMW Motorrad, όλοι ποντάρουμε στο R18 φυσικά, καθώς και στο F 850 R (και ίσως RS και XR εκδόσεις), ως τα μοντέλα που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο Μιλάνο.

Υπάρχει όμως και μια πληροφορία που σχετίζεται με το concept Vision DC Roadster, που παρουσίασαν οι Βαυαροί, τον Ιούλιο. Σύμφωνα με την πληροφορία αυτή λοιπόν, στην EICMA θα δούμε και ένα –πρωτότυπο επίσης- μοντέλο, το οποίο θα αποτελεί μια ρεαλιστική προς παραγωγή άποψη, για την πρώτη e-μοτοσυκλέτα της BMW Motorrad.

Θα υπάρχει κάποια σχέση με το Vision DC Roadster, μάλλον περισσότερο σχεδιαστική, με την μοτοσυκλέτα που θα αποκαλυφθεί να είναι κατά κάποιο τρόπο η “πολιτική” έκδοση αυτού. Επισημαίνουμε σε κάθε περίπτωση, ότι δεν θα πρόκειται για μοντέλο παραγωγής, τουλάχιστον όχι άμεσα, αλλά για την αποκρυστάλλωση αυτής της ιδέας σε πιο “πραγματικές” βάσεις.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon