.
Κατηγορία Beta
Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 13:00

Beta RR 125 2T 2018: Επίσημη παρουσίαση

 

Ολοκληρώνεται η γκάμα των Enduro της Beta



 

 Μόλις εχθές αναφέραμε ότι το ολοκαίνουργιο RR 125 2T της Beta είναι… προ των πυλών και σήμερα ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση!

Το πρώτο δίχρονο 125 endurο μοντέλο της Βeta είναι λοιπόν γεγονός και με αυτό τον τρόπο ολοκληρώνεται μια γκάμα 2T και 4Τ off road μοτοσικλετών, που εκτείνεται από εισαγωγικά μοντέλα 50 κ.εκ. μέχρι θηριώδη αγωνιστικά 480 κ.εκ.

Το RR 125, φέρει έναν νέο δίχρονο κινητήρα ο οποίος συμμορφώνεται με τις Euro4 προδιαγραφές και απευθύνεται στους αγωνιζόμενους της E1 στο WEC, σε όσους μετέχουν στην μικρή κατηγορία εθνικών enduro πρωταθλημάτων και φυσικά σε ερασιτέχνες. Πολλά χαρακτηριστικά και τεχνολογικές εφαρμογές έχουν μεταφερθεί αυτούσια από τα 2Τ μοντέλα μεγαλύτερης χωρητικότητας, με στόχο την καλύτερη δυνατή απόδοση του κινητήρα σε όλο το εύρος των στροφών αλλά και την αξιοπιστία. Η δε εκκίνηση του, γίνεται από μανιβέλα, ωστόσο υπάρχουν οι βάσεις και οι υποδοχές για την τοποθέτηση kit μίζας, που ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Σε ότι αφορά στο πλαίσιο, η βασική δομή του προέρχεται και αυτή από τα 2T μοντέλα μεγαλύτερου κυβισμού, όμως αυτό έχει επανασχεδιασθεί όντας μικρότερο σε μέγεθος και φέρει αλλαγές στα σημεία, προκειμένου να ταιριάξει με τον νέο κινητήρα. Στα περιφερειακά, το RR 125 2T εξοπλίζεται με τις μονάδες αναρτήσεων που εφαρμόζονται σε όλο το range των endurο μοντέλων της Beta (Sachs open cartridge USD πιρούνι 48 χλστ. και Sachs μονό πίσω αμορτισέρ) με την διαφορά να εντοπίζεται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αυτών, που είναι φυσικά προσαρμοσμένες, ειδικά για το 125.

Ειδικά για το νέο μοντέλο έχουν επίσης σχεδιασθεί η εξάτμιση, το φιλτροκούτι, το σύστημα ψύξης και το ρεζερβουάρ, που είναι ελαφρά μικρότερης χωρητικότητας και διαστάσεων. Τέλος, σε ότι αφορά στα φρένα, είναι αυτούσιες οι μονάδες της Nissin που εφαρμόζονται σε όλα τα enduro της Beta, ενώ χρώματα και γραφικά είναι ίδια με αυτά όλου του RR range μοντέλων του 2018.

Διαθεσιμότητα και τιμή στην Ελλάδα δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, ωστόσο θα σας ενημερώσουμε άμεσα μόλις ενημερωθούμε για αυτά τα στοιχεία.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 13:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Tα νέα Beta 2018 RR Enduro Beta XTRAINER 250 2018 – Smooth operator »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon