.
Κατηγορία Aprilia
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 13:44

Aprilia RSV4 – Tuono V4 Factory SE-09 SBK - Αυτές είναι οι τιμές των ειδικών εκδόσεων

Λίγα 24ωρα μετά το ντεμπούτο των δύο νέων εκδόσεων των μοτοσυκλετών της Aprilia, ανακοινώθηκε και η τιμή τους στην χώρα μας (δελτίο τύπου)

ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ MOTOGP ΤΟΥ AUSTIN KANEI TO ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΗΣ Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΝΙΚΗ THΣ APRILIA RSV4

 

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΤΟΥ MAX BIAGGI ΣΤΟ BRNO, ΤΗΝ ΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΊΤΛΟΥΣ, 44 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ 102 ΒΑΘΡΑ

 

Ήταν 26 Ιουλίου 2009 όταν ο Max Biaggi, στην πίστα του Brno, πήρε την πρώτη αξέχαστη νίκη της Aprilia RSV4 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike. Κανείς δεν μπορούσε να το γνωρίζει εκείνη τη στιγμή, αλλά αυτό ήταν το πρώτο επεισόδιο μιας ιστορίας που έγινε θρυλική. Ήταν το ξεκίνημα μιας από τις πιο νικηφόρες ιστορίες που έχει γράψει ποτέ ένα μοντέλο στο σημαντικότερο εργοστασιακό πρωτάθλημα παραγώγων στον κόσμο, με μια εξαιρετική συλλογή από επτά παγκόσμιους τίτλους (3 Αναβατών και 4 Κατασκευαστών), 44 νίκες και 102 βάθρα.

Σήμερα, η Aprilia γιορτάζει αυτή την ιστορική ημέρα για τη μάρκα, επαναφέροντας το εμβληματικό κουστούμι που συμβολίζει το θεαματικό αγωνιστικό ντεμπούτο της RSV4 στα κορυφαία στολίδια της σειράς V4: την superbike RSV4 Factory και την hypernaked Tuono V4 Factory. Σε αυτή την ειδική έκδοση, οι RSV4 Factory και Tuono V4 Factory διαθέτουν επίσης στον βασικό εξοπλισμό αεραγωγούς μπροστινών φρένων και μπροστινό φτερό από ανθρακόνημα. Η προοδευτική αρίθμηση του μοντέλου εμφανίζεται στο ρεζερβουάρ καυσίμου.

Έτσι γεννήθηκε η ειδική αριθμημένη έκδοση SE-09 SBK, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του MotoGP της Αμερικής, στο Όστιν του Τέξας.

Οι επίσημοι αναβάτες της Aprilia Racing, Aleix Espargaró και Maverick Viñales, πρωταγωνιστές πλέον στο κορυφαίο παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσυκλέτας με τις πρωτότυπες RS-GP του Noale, ήταν αυτοί που βάφτισαν τις RSV4 Factory και Tuono V4 Factory σε αυτή τη νέα και συναρπαστική έκδοση.

Οι Aprilia V4 Factory SE-09 SBK διακρίνονται από ένα κουστούμι με κυρίαρχο το μαύρο χρώμα, με τις χαρακτηριστικές κόκκινες και λευκές λεπτομέρειες στο φέρινγκ, το ρεζερβουάρ και την ουρά, όπως ακριβώς και η RSV4 που κατέπληξε τον κόσμο στο ντεμπούτο της στη σκηνή του WSBK. Ένα μοναδικό και αλάνθαστο μείγμα στη γραμμική του απλότητα, που θυμίζει σε κάθε λάτρη της μοτοσυκλέτας τη μάρκα από το Noale και τη θρυλική αθλητική της ιστορία.

Η ενδεικτική τιμή της Aprilia RSV4 Factory SE-09 SBK είναι στα 25.390 ευρώ, ενώ της Aprilia Tuono V4 Factory SE-09 SBK στα 20.690 ευρώ. Και οι δύο θα είναι διαθέσιμες από τον Ιούνιο στα σημεία πώλησης Aprilia.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 13:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Aprilia RSV4 – Tuono V4 Factory SE-09 SBK: Αναδρομή στην 15ετία
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon