.
Κατηγορία Aprilia
Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 15:39

Aprilia Tuareg 660 Rally, από τους αδελφούς Guareschi

Οι απίθανοι αδελφοί Guareschi, φημισμένοι αγωνιζόμενοι, μηχανικοί και dealer του Piaggio Group από την Parma, μετά το Moto Guzzi V85 TT Rally έβαλαν και πάλι το χεράκι και το μεράκι τους, για να μεταμορφώσουν αυτή τη φορά ένα Aprilia Tuareg 660 σε πανέμορφο Rally bike.

Ο Vittoriano Guareschi είναι γνωστός για την αγωνιστική του καριέρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK, τόσο στα Supersport από το 1996 στο 1998, όσο και στη μεγάλη κατηγορία από το 1999 στο 2000. Κατόπιν εργάστηκε για τη Ducati ως αναβάτης εξέλιξης της MotoGP μοτοσυκλέτας της, πριν γίνει Team Manager της Ducati MotoGP Team. Ο Gianfranco είναι ο αδελφός του Vittoriano, και μηχανικός.

Θυμίζουμε πως οι αδελφοί Guareschi είχαν προετοιμάσει ένα Moto Guzzi V85 TT για αγώνες Rally, το οποίο διέπρεψε στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Rally, ενώ κατόπιν παρουσίασαν ένα Rally kit για όποιον ήθελε να μετατρέψει το δικό του V85 TT σε Rally bike.

Τώρα, οι αδελφοί Guareschi αποφάσισαν να μετατρέψουν ένα Aprilia Tuareg σε αγωνιστικό Rally bike, με το οποίο θα αγωνιστούν στο ιταλικό αντίστοιχο Πρωτάθλημα, δίπλα στο δικό τους V85 TT Rally.

Οι μετατροπές όπως βλέπουμε περιλαμβάνουν χωμάτινα ελαστικά, μεταλλική ποδιά, εξάτμιση Zard, αναρτήσεις Andreani, χούφτες, ενώ αναμένουμε να δούμε τον πύργο και τα όργανα.

Θα σας κρατάμε ενήμερους όσο οι αδελφοί Guareschi δίνουν περισσότερες πληροφορίες για το συναρπαστικό αυτό project.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 16:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon