.
Κατηγορία Aprilia
Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 12:59

Aprilia SXR 50 2021 - Νέο τετράχρονο 50άρι sport scooter

Η Aprilia παρουσίασε επίσημα ένα όμορφο νέο μικρό sport scooter για την κατηγορία ΑΜ, το τετράχρονο SXR 50.

Η εταιρεία του Noale ήταν η πρώτη που είχε καταπιαστεί με την κατηγορία των μικρών sport scooter με το SR 50, και το 2021 επιστρέφει με το τετράχρονο αυτή τη φορά SXR 50.

Η εμφάνιση είναι δυναμική, θυμίζοντας όμως και τα μεγαλύτερα GT scooter, δίνοντας κύρος στο SXR.

Το SXR 50 φορά έναν υπέρ-σύγχρονο μονοκύλινδρο και τετράχρονο, ψεκαστό Euro 5 κινητήρα 50 κυβικών με 3 βαλβίδες, ενώ διαθέτει LED προβολέα, DRL LED φώτα, και LED φλας.

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο, σωληνωτό, μπροστά έχουμε συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι και πίσω μονό αμορτισέρ ρυθμιζόμενο ως προς την προφόρτιση σε 5 θέσεις.

Οι τροχοί είναι μικροί, 12 ιντσών, με ελαστικά 120/70 και τα φρένα του μικρού scooter αποτελούνται από ένα δισκόφρενο με δίσκο 220 mm και διπίστονη δαγκάνα μπροστά, και από ταμπούρο 140 mm πίσω.

aprilia sxr50 2021 00025

Η οθόνη οργάνων είναι ψηφιακή LCD, με ενδείξεις ταχύμετρου, στροφών κινητήρα, ολικού και μερικού χιλιομετρητή, θερμοκρασία περιβάλλοντος, στάθμης βενζίνης, ρολογιού, και trip computer με μέση και στιγμιαία κατανάλωση, μέση ταχύτητα, υψηλότερη τελική, βολτόμετρο, κ.α.

Στον έξτρα εξοπλισμό διατίθεται το σύστημα συνδεσιμότητας ΜΙΑ, για να συνδέετε το smartphone σας με το scooter μέσω Bluetooth.

Το επίπεδο πάτωμα προσφέρει άνεση στα πόδια του αναβάτη, αλλά και δυνατότητες μεταφοράς τσαντών / αντικειμένων. Φυσικά έχουμε και αναδιπλούμενο γάντζο.

aprilia sxr50 2021 00026

Κάτω από τη σέλα υπάρχει μεγάλος και φωτιζόμενος αποθηκευτικός χώρος 20 λίτρων, στον οποίο μπορεί να χωρέσει ένα jet κράνος.

Οι χώροι για φόρτωμα συμπεριλαμβάνουν και τη σχάρα που βρίσκεται στον στάνταρ εξοπλισμό, αλλά και το ντουλαπάκι μπροστά, που διαθέτει και USB θύρα φόρτισης.

Τα μαρσπιέ του συνεπιβάτη είναι αναδιπλούμενα, ενώ η σέλα είναι μεγάλη και άνετη για 2 μεγαλόσωμα άτομα, και έχει χαμηλό ύψος, μόλις 775 mm.

aprilia sxr50 2021 00019

Το Aprilia SXR 50 θα είναι διαθέσιμο σε 4 χρωματισμούς: Essence White, Instinctive Grey, Power Red και Enigma Black, ο τελευταίος σε ματ φινίρισμα.

Στα επίσημα αξεσουάρ του SXR 50 ξεχωρίζουν το top-box 32 λίτρων, η μεγάλη ζελατίνα, το μονό σταντ, η κουβέρτα για τον χειμώνα, κ.α.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon