.
Κατηγορία Aprilia
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 10:12

Aprilia RS 660 Trofeo - Η πανέμορφη αγωνιστική έκδοση της μοτοσυκλέτας

Η Aprilia παρουσίασε την αγωνιστική έκδοση του RS 660, αλλά και ένα ενιαίο κύπελλο 6 αγώνων για αυτήν, που θα λάβει χώρα στην Ιταλία, ως υποστηρικτική κατηγορία του Ιταλικού Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2021.

Μετά το ενιαίο κύπελλο με το RS 250 SP, για το 2021 η Aprilia Racing οργανώνει έναν ανάλογο θεσμό, αυτή τη φορά για την αγωνιστική έκδοση του RS 660.

Έξι αγώνες, για έως και 42 μοτοσυκλέτες, με αναβάτες 15+ ετών, με τις 21 μοτοσυκλέτες να μανατζάρονται απευθείας από την Aprilia Racing. Οι συμμετέχοντες στο Trofeo, θα αγοράζουν ένα «all inclusive» πακέτο στο «Aprilia Racing Area», που θα τους παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες service και μηχανικών, με τους αγωνιζόμενους να πρέπει απλώς να εμφανιστούν στην πίστα για τον αγώνα. Οι, καθ’ όλα ίδιες, μοτοσυκλέτες θα δίνονται στους αναβάτες κατόπιν κλήρωσης, ώστε να μην υπάρχει κανένα παράπονο για προνομιακή μεταχείριση.

Για να γίνει κανείς μέλος του «Aprilia Racing Area» θα πρέπει να πληρώσει 34.900 ευρώ συν τον ΦΠΑ, που περιλαμβάνει τη μοτοσυκλέτα, τους μηχανικούς, τα service, τη χρήση τηλεμετρίας, τη συμμετοχή στους 6 αγώνες, ελαστικά, βενζίνη και αναλώσιμα, υπηρεσίες hospitality και catering, casual ρουχισμό του Trofeo, φωτογραφίες, και τη διαθεσιμότητα της μοτοσυκλέτας για pre-season δοκιμές! Υπάρχει και πρόβλεψη για πτώση, με 2.000 ευρώ να αφαιρούνται από το κόστος αν δεν πέσετε.

Τέλος, το βραβείο για τον νικητή του Aprilia RS 660 Trofeo είναι μια RS 660 δρόμου!

Αν τώρα δεν θέλετε εργοστασιακή υποστήριξη, το κόστος της αγωνιστικής RS 660 Trofeo πέφτει στα 17.950 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Μάλιστα οι «ιδιώτες» που θα επιλέξουν μόνο τη μοτοσυκλέτα, θα βαθμολογούνται ξεχωριστά σε μια διαφορετική κατηγορία με το όνομα «Challenge».

Και φτάνουμε στην αγωνιστική έκδοση Trofeo του RS 660, με το Αγωνιστικό Τμήμα του Noale να προσθέτει αναρτήσεις της Ohlins, φρένα Brembo, αγωνιστικά τακάκια, διαφορετικό φίλτρο αέρα, SC αγωνιστική εξάτμιση, αγωνιστικό φέρινγκ, και διάφορα εξαρτήματα της Spider Racing. Η πανέμορφη βαφή είναι της Zanasi Bodywork, πιο χαμηλά έχει τοποθετηθεί το τιμόνι, ενώ η μοτοσυκλέτα φέρει αγωνιστικά μαρσπιέ και φορά Pirello Supercorsa V3 SC1 ελαστικά. Φυσικά έχει αφαιρεθεί όλος ο εξοπλισμός δρόμου.

Έτσι καταλήγουμε στους 105 hp με στεγνό βάρος μόλις 153 κιλών!

Το Trofeo ξεκινά στις 16 Μαίου 2021 στην πίστα του Misano, ενώ τα pre-season test ξεκινούν τον Μάρτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, δείτε ΕΔΩ.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ιπποδύναμη 105 HP
Βάρος στεγνό 153 kg
Πιρούνι modified Andreani
Αμορτισέρ πίσω Öhlins
Φρένα Brembo
Εξάτμιση SC Project
Ελαστικά Pirelli Supercorsa V3 SC1
Εμπρός ελαστικό 120 / 70-17
Πίσω ελαστικό 180 / 60-17
Φαίρινγκ Cruciata Racing, fiberglass
Αγωνιστικά εξαρτήματα Spider Racing
Ηλεκτρονικά Aprilia Racing
Control panel και  kill-switch Jet prime
Φίλτρο αέρα Sprint Filter P08 F1-85
Βαφή Zanasi Group
Αγωνιστικό σταντ Bike-Lift
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 10:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon