.
Κατηγορία Aprilia
Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 16:31

Aprilia RS660 Trofeo - Έρχεται αγωνιστική έκδοση

Ο αγωνιζόμενος του MotoE και test-rider της Aprilia, Tommaso Marcon πόσταρε στη σελίδα του στο instagram μια φωτογραφία μιας αγωνιστικής έκδοσης του επερχόμενου Aprilia RS660, που από ότι φαίνεται θα αποτελέσει «όπλο» για ενιαίο κύπελλο στην Ιταλία.

Λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο του RS660 στους dealer της Aprilia, το εργοστάσιο του Noale μας δίνει ένα καλό στοιχείο για το επόμενο βήμα στην καριέρα προώθησης της μοτοσυκλέτας.

Η RS660 Trofeo που βλέπουμε στη φωτογραφία θα έρχεται δίχως τον εξοπλισμό δρόμου, δηλαδή τα φώτα, τους καθρέπτες και τη βάση πινακίδας. Παράλληλα, φοράει ολόσωμο σύστημα εξάτμισης της SC Racing, ρυθμιζόμενα μαρσπιέ και αγωνιστικό φέρινγκ.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για πιθανές βελτιώσεις στον κινητήρα των 100 ίππων, αν και τουλάχιστον θα έχουν γίνει κάποιες βασικές, όπως νέο φίλτρο αέρα, κ.α.

Αν συνεχίσουμε στην ίδια υποθετική γραμμή, πιθανώς να δούμε και βελτιωμένα «εντόσθια» πιρουνιού, βελτιωμένο ελατήριο πίσω, βελτιώσεις στα φρένα και αγωνιστικά κλιπ-ον.

Το ενιαίο κύπελλο Aprilia RS660 Trofeo θα έρθει να προστεθεί στο ήδη υπάρχων ενιαίο κύπελλο με RS 250 SP που ξεκίνησε μέσα στο 2020, δυο κύπελλα που στόχο έχουν την προώθηση μοντέλων που ζουν και αναπνέουν για πίστα και για διαδρομή με στροφές.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 16:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon