.
Κατηγορία Aprilia
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 09:49

Aprilia RS660 2021 – Δοκιμάστηκε από τους αναβάτες MotoGP της εταιρείας

Η νέα μεσαίου κυβισμού σπορ μοτοσυκλέτα της Aprilia συναντήθηκε στο Misano με τους κ.κ. Aleix Espargarό, Bradley Smith και Lorenzo Savadori.

Καθώς οδεύουμε προς την φθινοπρωινή περίοδο που όλοι οι κατασκευαστές θα αποκαλύψουν σταδιακά τις μοτοσυκλέτες του 2021, η Aprilia έχει σχεδόν έτοιμη την πολυαναμενόμενη νέα supersport με δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα.

Το RS 660, γεννημένο από μισό κινητήρα RSV4, δοκιμάστηκε στα ικανότατα χέρια των αναβατών της εταιρείας στο MotoGP, οι οποίοι ήταν βολικότατα συγκεντρωμένοι στην πίστα World Circuit Marco Simoncelli στο Misano Adriatico για τους δύο συνεχόμενους αγώνες του παγκοσμίυ πρωταθλήματος.

Ας δούμε τι είπαν μετά από αυτή τη συνεύρεση.

Aleix Espargarό: ”Είναι εξαιρετικά σταθερό και ο κινητήρας του έχει πολλή δύναμη, Μου άρεσε ιδιαίτερα το quick shifter του.”

Bradley Smith: ”Μετά τις πρώτες δυο στροφές έχεις αποκτήσει απόλυτη εμπιστοσύνη. Είναι απίστευτο το πώς μπορείς να το πιέσεις από την πρώτη στιγμή.”

Ο Lorenzo Savadori συμπλήρωσε: “Πάνω απ’ όλα, με εξέπληξε η άνεσή του. Ανακάλυψα μια σπορ μοτοσυκλέτας που ήταν απρόσμενα άνετη.”

Η εμφάνιση του RS 660 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την Aprilia και είναι το πρώτο από μια νέα γενιά ελαφριών μοτοσυκλετών με κινητήρες μεσαίας χωρητικότητας και υψηλής απόδοσης που σχεδιάστηκαν με τα ηλεκτρονικά και την υποστήριξη της Aprilia Racing.

Είναι η απάντηση στο αίτημα των νέων γενεών μοτοσυκλετιστών για μια διασκεδαστική, εύκολη και απολαυστική μοτοσυκλέτα, ικανή να χαρίζει χαμόγελα στον δρόμο εξίσου καλά όσο και σε ένα track day, καθώς επανακαθορίζει τα στάνταρ της σπορ κατηγορίας με την εντυπωσιακή του αναλογία 169 kg για 100 hp.

Διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο αλουμινένιο πλαίσιο δύο δοκών που έχει τον κινητήρα ως ενεργό μέρος του. Αυτός σχεδιάστηκε με βάση τους δύο κυλίνδρους του V4 1100 cc της εταιρείας, εξοπλισμένος για χρήση δρόμου και πίστας με προηγμένα ηλεκτρονικά APRC που χτίζονται γύρω από μια αδρανειακή μονάδα ελέγχου 6 αξόνων.

Διαθέτει 5 Riding Modes για να προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε συνθήκες και γούστο, προγημένο Cornering ABS και έγχρωμη οθόνη TFT.

Το νέο Aprilia RS 660 θα διατίθεται και σε έκδοση με απόδοση 95 hp που θα μπορεί να προσαρμοστεί στους κατόχους διπλωμάτων κατηγορίας Α2.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon