.
Κατηγορία Aprilia
Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 12:22

Aprilia RS660: Δείτε βίντεο από δοκιμές στην πίστα και ακούστε ήχο!

Είναι γνωστό πως η εταιρία από το Noale εξελίσσει με γοργούς ρυθμούς την RS660, τη νέα εν σειρά δικύλινδρη σπορ μοτοσυκλέτα της, και το βίντεο που ακολουθεί είναι απόδειξη για του λόγου το αληθές.

Οι φήμες θέλουν τους Ιταλούς να παρουσιάζουν την μεσαίου κυβισμού μοτοσυκλέτα τους ως μοντέλο παραγωγής τον ερχόμενο Νοέμβριο στην διεθνή έκθεση μοτοσυκλέτας στο Μιλάνο.

Η πρωτότυπη μοτοσυκλέτα δείχνει να ενσωματώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που γιγάντωσαν τον θρύλο των πανάλαφρων και πανίσχυρων δίχρονων RS250, με σχεδίαση ωστόσο κοντά σε εκείνη της κορυφαίας RSV4: πανέμορφο αλουμινένιο πλαίσιο δύο δοκών, ψαλίδι επίσης εξαιρετικής σχεδίασης από το ίδιο υλικό και κορυφαία περιφερειακά.

Με την RS660 η Aprilia δείχνει πως θέλει να επαναπροσδιορίσει τις supersport μοτοσυκλέτες μεσαίου κυβισμού, κάνοντας τες ίσως πιο προσιτές από τις 4κύλινδρες SS των 600 κ.εκ. που έχουν σταματήσει ουσιαστικά να εξελίσσονται.

Το πρόγραμμα εξέλιξης για το μοντέλο παραγωγής της RS660 φαίνεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο καθώς στη σελίδα στο Facebook με την ονομασία «Aprilia Cup» αναρτήθηκε αυτό το βίντεο που δείχνει την RS660 σε δράση στην πίστα της Imola. Η δράση, είναι η αλήθεια, περιορίζεται σε ένα πέρασμα της μοτοσυκλέτας μέσα από τα pits στην πίστα της Imola. Το ηχητικό ντοκουμέντο από τον δικύλινδρο κινητήρα που προσθέτει την δική του μπάσα νότα είναι τα μεγάλα νέα καθώς δεν τον είχαμε ακούσει στο παρελθόν σε λειτουργία. Σίγουρα το συγκεκριμένο μοτέρ θα το δούμε και σε άλλες μεσαίου κυβισμού μοτοσυκλέτες της Aprilia στο μέλλον.

Τίποτα περισσότερο δεν γνωρίζουμε προς το παρόν για την ιταλική μοτοσυκλέτα, ωστόσο εσείς μπορείτε να ενημερωθείτε για την RS660 διαβάζοντας εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 12:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon