.
Κατηγορία Fantic
Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 09:06

EICMA 2023 – Fantic Motor XEF310 4T 2024

Νέα τετράχρονη Enduro μοτοσυκλέτα από την Fantic, στα πλαίσια της EICMA.

H Fantic Motor, στα πλαίσια της EICMA, παρουσίασε και την νέα XEF 310 4T Enduro μοτοσυκλέτα της, τετράχρονη αυτή την φορά, προοριζόμενη για all-round χρήση στο βουνό και όχι απαραίτητα σκληρή χρήση κατά αποκλειστικότητα -με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Το νέο μοντέλο γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ 250 και 450 κυβικών, χάρη στον νέο κινητήρα ο οποίος έχει σχέση συμπίεσης στο 12,8:1, ενώ έχει επίσης και 3 χαρτογραφήσεις ισχύος, traction control σε 9 επίπεδα επέμβασης, αλλά και δυνατότητα πλήρως παραμετροποιήσιμων ηλεκτρονικών. Χρησιμοποιεί αναρτήσεις SSS της KYB και φέρει δίσκους φρένων, διαμέτρου 270 χλστ. εμπρός και 240 χλστ. πίσω. Περισσότερα για την δική μας αγορά (διαθεσιμότητα, τιμή) αναμένονται.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 09:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon