.
Κατηγορία Fantic
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 16:02

EICMA 2023 – Fantic Motor E-Motard 2024

Μια νέα, ηλεκτρική μοτοσυκλέτα από την Fantic Motor, μια μοτοσυκλέτα σχεδιασμένη για «αγνή οδηγική απόλαυση».

Η Fantic Motor παρουσίασε την νέα E-Motard 2024, στα πλαίσια της EICMA, ως ένα ακόμη ολοκαίνουργιο μοντέλο στην γκάμα της, και μάλιστα ηλεκτροκίνητο. Μέσω της E-Motard, η Fantic Motor θέλει να εξερευνήσει τις δυνατότητες της ηλεκτροκίνησης, στον κόσμο των μοτοσυκλετών αναψυχής.

Η νέα Motard δηλώνεται ότι θα έχει βάρος μόλις 95 κιλά, ενώ η αυτονομία της θα φτάνει «πάνω από 130 χιλιόμετρα», όπως λέει η εταιρεία. Ανάμεσα στις περιορισμένες, πληροφορίες που η Fantic δημοσίευσε μέχρι τώρα, βλέπουμε ότι το μοντέλο έχει, πιθανότατα, δύο μπαταρίες (την μία πίσω από την άλλη), με τον ηλεκτροκινητήρα κεντρικά τοποθετημένο και χαμηλά, ο οποίος μεταδίδει την κίνηση στον πίσω τροχό μέσω αλυσίδας. H σχεδίαση της μοτοσυκλέτας χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα λιτή, ενώ βλέπουμε χρήση τηλεσκοπικού πιρουνιού εμπρός, αντί για πιθανό USD τύπου. Επίσης, δεν γνωρίζουμε περισσότερα για την απόδοση του κεντρικού ηλεκτρικού μοτέρ. 

Αξίζει να κάνουμε μια αναφορά, στο ότι η Fantic Motor αναφέρει ότι το E-Motard φέρει «κίνηση σε όλους τους τροχούς», κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται απαραίτητα, από την εικόνα -δεν βλέπουμε μοτέρ ή άλλο μέσο μετάδοσης κίνησης, εμπρός. Περιμένουμε και περισσότερα δεδομένα.

fantic motor e-motard 2024 motorcycle electric

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 16:07

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA 2023 - Fantic Motor XE 300 2024 EICMA 2023 – Fantic Motor XEF310 4T 2024 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon