.
Κατηγορία Yadea
Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 15:21

Νέο Yadea VF F200 – Ηλεκτρικό scooter με υπογραφή Porsche!

Με στόχο την κορυφή των επιδόσεων στην κατηγορία L3e και ένα βαρύ όνομα στο κομμάτι του σχεδιασμού.

Η Yadea έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο της και στην αγορά μας, φέρνοντας την γκάμα των ηλεκτροκίνητων scooters κοντά στους αναβάτες που επιθυμούν εύκολη και καθαρή, καθημερινή μετακίνηση. Τώρα η εταιρεία παρουσιάζει ένα ακόμα μοντέλο, για την κατηγορία L3e – δηλαδή, ηλεκτρικά δίκυκλα αντίστοιχα με 125 κυβικά, κατάλληλα για οδήγηση με δίπλωμα αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας Α1.

Πρόκειται για το νέο F200, το οποίο θέλει να κατακτήσει την κορυφή των επιδόσεων της κατηγορία του. Η Yadea δηλώνει ισχύ 14,7 ίππων για το μοντέλο, αλλά μια αστρονομική ροπή της τάξης των 24 kgm, σε όλο το φάσμα λειτουργίας του ηλεκτροκινητήρα! Η τελική ταχύτητα του ανακοινώθηκε στα 100 χλμ/ώρα, με την αυτονομία να φτάνει τα 130 χιλιόμετρα –θεωρητικά. Η ηλεκτρική ενέργεια που χρειάζεται το F200, αποθηκεύεται σε δύο μπαταρίες.

Για την σχεδίαση του F200, η Yadea απευθύνθηκε στον πασίγνωστο οίκο Porsche Design, που εμπλέκεται στο design αντικειμένων εδώ και δεκαετίες. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Yadea, το F200 «έλκει την έμπνευση του από τις γλυπτές και κομψές φόρμες των σπορ αυτοκινήτων».

Το μοντέλο θα εξοπλίζεται επίσης, με αποθηκευτικό χώρο 31 λίτρων κάτω από την σέλα, μια οθόνη TFT 7,5 ιντσών για τις ενδείξεις –πιθανότατα και με δυνατότητα σύνδεσης με κινητό τηλέφωνο -, ενώ η τιμή του στην Ευρώπη αναμένεται στο επίπεδο των 6.000 ευρώ, με βάση της πληροφορίες που δημοσιεύονται προς το παρόν. Περιμένουμε και περισσότερα, επίσημα στοιχεία.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Μαϊος 2023 15:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon