.
Κατηγορία Yadea
Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 22:46

EICMA 2023 – Yadea Kemper 2024

Η Yadea, μια σταθερή παρουσία στην EICMA αφού μετρά ήδη έξι συμμετοχές, τράβηξε φέτος τα φώτα της δημοσιότητας εστιασμένα στο Kemper.

Ένα από τα πλέον εντυπωσιακά σημεία του Kemper είναι η πηγή της ενέργειας του, αφού είναι εξοπλισμένο με μπαταρία λιθίου-φωσφορικού σιδήρου στα 320V και 20Ah, όντας ικανό να φορτιστεί τόσο γρήγορα όσο και να γεμίσει με βενζίνη. Αξιοποιώντας την υπερταχεία φόρτιση συνεχούς ρεύματος, μπορεί να φτάσει το 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας σε μόλις 10 λεπτά. Επιπλέον, είναι συμβατό με δύο υποδοχές φόρτισης EV, την Type 2 και την CCS Combo 2, παρέχοντας στους χρήστες ευελιξία και εξαλείφοντας το άγχος της φόρτισης.

Με το «ενεργειακό»… λυμένο, ανοίγονται και δυνατότητες υψηλών επιδόσεων. Τουτέστιν, κινητήρας κεντρικά τοποθετημένος, ισχύος 40 kW και απόδοσης έως και 98%. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει στο Yadea Kemper να επιτύχει μέγιστη ροπή τροχού στα 570 N·m, φτάνοντας τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα, ξεπερνώντας επιδόσεις μοτοσυκλετών με κινητήρες βενζίνης στα 800 κ.εκ. Η τελική ταχύτητα φτάνει τα 160 χλμ./ώρα.

YADEA_KEMPER_C.jpg

Ακόμα, στα της τεχνολογίας συναντάμε και το Yadea Smart Assistant, που περιλαμβάνει την εφαρμογή Yadea, ένα έξυπνο ταμπλό 7 ιντσών και μια κάμερα 1080P, που προσφέρει στους χρήστες ολοκληρωμένη «εμπειρία ευφυΐας». Η εν λόγω εφαρμογή προσφέρει έξυπνο ξεκλείδωμα,έξυπνο έλεγχο, παρακολούθηση GPS, παρακολούθηση ασφαλείας και αντικλεπτικά μέτρα. Το έξυπνο ταμπλό οργάνων με την μορφή TFT 7’’, προσφέρει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την κατάσταση του οχήματος, καλύπτοντας την παρακολούθηση της μπαταρίας, τον ελεγκτή, την πίεση και τη θερμοκρασία των ελαστικών καθώς και τα συνολικά διαγνωστικά του οχήματος. Η κάμερα υψηλής ευκρίνειας με την ενσωματωμένη σταθεροποίηση βίντεο, εγγυάται ομαλές εγγραφές ακόμη και σε ανώμαλες βόλτες ενώ επιπλέον, σε περίπτωση σύγκρουσης, το σύστημα αποθηκεύει αυτόματα το video τόσο πριν όσο και μετά την πρόσκρουση.

YADEA_KEMPER_B.jpg

Στα θεμελιώδη της ασφάλειας, το παρών δίνουν το ABS και το TCS της Bosch, ενώ οι δαγκάνες υψηλών επιδόσεων της Brembo παρέχουν την απαραίτητη δύναμη για το φρενάρισμα. Η απορρόφηση των κραδασμών έρχεται από την KYB, σε ένα συνδυασμό που εξασφαλίζει σταθερότητα, ασφάλεια και αυτοπεποίθηση για τον αναβάτη, ακόμη και κατά το ταξίδι σε υψηλές ταχύτητες και το φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης.

YADEA_KEMPER_1.jpg

Εκτός από το λανσάρισμα του Kemper, η Yadea παρουσίασε επίσης τη σειρά Keeness, με νέα σχέδια και μια εκτενή σειρά προϊόντων προσαρμοσμένων σε συγκεκριμένες ανάγκες των χρηστών, όπως ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες υψηλής απόδοσης, ηλεκτρικά μοτοποδήλατα, ηλεκτρικά scooters, e-bikes, αλλά και τρίτροχα.

Μείνετε συντονισμένοι για τη διάθεση του Kemper στην αγορά, αλλά και για περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 23:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon