.
Κατηγορία Voge
Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 10:54

Voge CU 525 2023 - «Επίσημες» φωτογραφίες εν αναμονή της παρουσίασης

Η Voge θα συνεχίσει την επεκτατική πολιτική της, καθώς ετοιμάζει ένα μεσαίο cruiser/bobber.

H Voge έχει ακόμα ένα μοντέλο στην φαρέτρα της, που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2023. Τα πρώτα ρεπορτάζ μπορεί να έλαβαν χώρα σχεδόν δύο μήνες πριν, όμως τώρα, πηγές από την Γερμανία δημοσιεύουν τις πρώτες φωτογραφίες του νέου CU 525, οι οποίες έχουν μια αύρα «τελικής μορφής παραγωγής» για την μοτοσυκλέτα και είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

H μοτοσυκλέτα ανήκει στην κατηγορία των cruisers/bobbers, ενώ οι πιο προσεκτικοί ήδη έχουν προσέξει τις τεράστιες ομοιότητες του σχεδίου, με την Harley-Davidson Fat Bob.  Όπως μας έχει συνηθίσει, θα λέγαμε, η Voge, ο διάκοσμος του 525 CU είναι πλούσιος, ενώ και η ποιότητα κατασκευής του αναμένεται να είναι υψηλή, στα στάνταρ που έχει θέσει μέχρι τώρα ή και υψηλότερα.

Το νέο Voge CU 525 θα χρησιμοποιεί τον νέο δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα των 494 πραγματικών κυβικών, που θα δούμε και στην νέα σειρά μοντέλων 525 της εταιρείας. Η απόδοση του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά είναι πολύ πιθανό να περιοριστεί στα 47 άλογα, ώστε να καταστήσει το μοντέλο κατάλληλο για οδήγηση με δίπλωμα A2. Αξίζει όμως να αναφερθεί, ότι ο συγκεκριμένος κινητήρας μπορεί να αποδώσει ακόμα και 54 ίππους.

Περισσότερες τεχνικές πληροφορίες για το μοντέλο αναμένεται να «ξεκαθαριστούν» αργότερα, εν αναμονή της επίσημης παρουσίασης του. Η τελική μετάδοση μπορεί να γίνεται είτε με ιμάντα, είτε με αλυσίδα. Σε κάθε περίπτωση, οι αναρτήσεις θα αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, με τους τροχούς να είναι 16 ιντσών. Στις τελευταίες φωτογραφίες του μοντέλου, που βλέπετε εδώ, τα φρένα εμφανίζονται να είναι της J.Juan.

Για την τιμή του μοντέλου, το δελεαστικό νούμερο των 7.000 ευρώ περίπου, γράφεται στα διεθνή μέσα. Περιμένουμε και περισσότερα επίσημα στοιχεία για την χώρα μας.

Πηγή: Motorrad

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 11:02

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon