.
Κατηγορία Voge
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 15:51

EICMA 2022 – Voge SR125 GT 2023 – Όμορφο και καλά εξοπλισμένο

Με ένα πολύ προσεγμένο μοντέλο κάνει την είσοδό της στον κόσμο των Α1 σκούτερ η Voge.

Συνεχίζει να μεγαλώνει και να πολλαπλασιάζει τα μοντέλα του στόλου της η Voge, καθώς πέρυσι στην EICMA παρουσίασε το πρώτο της σκούτερ και φέτος τα πρώτα της 125άρια.

Το SR4 Max είχε ανοίξει τον χορό των σκούτερ για την κινέζικη εταιρεία πέρυσι στο Μιλάνο και φέτος αναμένεται να έρθει και στην Ελλάδα, μα στο μεταξύ απέκτησε ένα μικρότερο αδελφάκι, ξανά στην ίδια ιταλική έκθεση.

SCOOTER SFIDA SR125 Dettagli 6

Το SR125 GT είναι μάλλον ξεκάθαρο από το όνομά του, ένα μικρό GT σκούτερ που συνδυάζει ένα κορμί λογικών διαστάσεων ώστε να μην είναι δύσχρηστο ακόμη και στην πιο μποτιλιαρισμένη πόλη, αλλά να παραμένει άνετο και με καλή αεροδυναμική προστασία.

Ο κινητήρας του αποδίδει περίπου 11 άλογα για 135 υγρά κιλά και ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει traction control, δικάναλο ABS και φώτα προειδοποίησης έκτακτου φρεναρίσματος, αλλά εκεί που θα δίνει όλα είναι στις ηλεκτρονικές πολυτέλειες.

SCOOTER SFIDA SR125 Dettagli 1

Ο έλεγχός του γίνεται με ασύρματο κλειδί (keyless), η μονόχρωμη οθόνη LCD που διαθέτει είναι εξοπλισμένη με κιτ συνδεσιμότητας Bluetooth και μπορεί να προβάλει πολλές πληροφορίες από το τηλέφωνο, ως και οδηγίες πλοήγησης, ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι η μπροστινή κάμερα που βρίσκεται ανάμεσα στους προβολείς και μπορεί να καταγράφει τη διαδρομή από την πιο προνομιούχο θέση!

Το νέο SR125 GT αναμένεται στην Ελλάδα στο δεύτερο μισό του 2023.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 15:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon