.
Κατηγορία Voge
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 18:08

Voge SR4 Max – Ήρθε Ελλάδα με άκρως ενδιαφέρουσα τιμή γνωριμίας

To πρώτο maxi scooter της Voge έφτασε στην Ελλάδα φέροντας κορυφαία τεχνολογία, τον πλουσιότερο εξοπλισμό στην κατηγορία και μια τιμή γνωριμίας που εκπλήσσει ευχάριστα!

Ξεκινώντας από μέσα προς τα έξω, ο υγρόψυκτος μονοκύλινδρος τετραβάλβιδος κινητήρας είναι κατασκευασμένος σε συνεργασία με τη BMW και είναι αυτός ο ίδιος που χρησιμοποιείται από το βαυαρικό εργοστάσιο στα μοντέλα C400X και C400GT. Η ισχύς είναι στους 29 ίππους και η ροπή στα 30Nm, τιμές που φέρνουν το 0-50χλμ/ώρα σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα είναι ικανή να κινήσει όχημα και επιβάτες με ασφάλεια και άνεση χάρη στον αντικραδασμικό άξονα. Ακόμα, η χαμηλή κατανάλωση των 3,5 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα, σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 12,8 λίτρων, μπορεί να μεταφραστεί σε αυτονομία άνω των 350 χιλιομέτρων.

 SR4_δ.jpg

Ο προαναφερθείς κινητήρας φιλοξενείται σε ένα ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο, το οποίο με τη σειρά του συνεργάζεται με ένα αλουμινένιο μονόμπρατσο ψαλίδι, οδηγώντας στην καλύτερη δυνατή ακαμψία με άμεσο όφελος στην οδική συμπεριφορά και στην ασφάλεια. Εγγύηση αποτελούν και οι μεγάλοι τροχοί των 15” και 14” με τα ελαστικά της Pirelli σε διαστάσεις 120/70 και 150/70 αντίστοιχα, χωρίς αυτό να σημαίνει απώλεια σε αποθηκευτικούς χώρους, μιας και κάτω από τη σέλα μπορούν να φιλοξενηθούν δύο κράνη, ένα Full Face και ένα τύπου Jet.

 SR4_γ.jpg

Συνεχίζοντας στα του εξοπλισμού, συναντάμε τρία δισκόφρενα διαμέτρου 265mm με τις τετραπίστονες δαγκάνες μπροστά να είναι τα «δυνατά χαρτιά». Παράλληλα, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και το δικάναλο ABS της Continental έχουν τις προδιαγραφές για να αυξήσουν περαιτέρω τα περιθώρια ασφάλειας του οχήματος. Στην ασφάλεια συμβάλλουν και τα φώτα ημέρας DRL, ο ισχυρός LED προβολέας των 60.000cd και τα φώτα φρένων έκτακτης ανάγκης ESS, που αναβοσβήνουν σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος για να προειδοποιήσουν τα οχήματα που ακολουθούν.

 SR4_α.jpg

Πέρα από την ασφάλεια, σημασία έχει η εργονομία και η άνεση, με την αεροδυναμική ζελατίνα να βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, με τη δυνατότητα ρύθμισής της να εξυπηρετεί κάθε ανάγκη και κάθε σωματότυπο. Η θέση οδήγησης είναι φυσική, με τις γωνίες που δημιουργούνται σε σώμα, πόδια και χέρια αναβάτη να εγγυώνται πολύωρη ξεκούραστη οδήγηση, με την πληροφορία να φτάνει στον αναβάτη μέσω της έγχρωμης οθόνης TFT των 7 ιντσών.

 SR4_β.jpg

Τη χρηστικότητα για τις ανάγκες της καθημερινότητας υποστηρίζουν δύο αποθηκευτικά ντουλαπάκια κάτω από το τιμόνι, ο γάντζος ανάρτησης αντικειμένων στην ποδιά όπως και η θέση της τάπας πλήρωσης καυσίμου, που δεν απαιτεί άνοιγμα της σέλας. Στα συν του «κάθε μέρα», είναι η λειτουργία Keyless (χωρίς κλειδί), το ηλεκτρικό άνοιγμα σε σέλα και ρεζερβουάρ, η θύρα USB, το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (TPMS) και το χειρόφρενο για ασφαλή στάθμευση σε εδάφη με κλίση.

 SR4_στ.jpg

Τελευταίο και καλύτερο για το Voge SR4 Max είναι η τιμή γνωριμίας των 5.995€ (για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων) σε δύο χρωματισμούς, λευκό (pearl white) και μαύρο (Sparkling black). Όπως κάθε μοντέλο της Voge καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τρόπους απόκτησης μέσω ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του μοντέλου, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 18:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon