.
Κατηγορία Voge
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 09:35

Voge 525RR - Νέο supersport στη γκάμα

Στην έκθεση CIMA στην Κίνα (2-5 Νοεμβρίου), η Voge έδειξε ένα νέο supersport μοντέλο με την ονομασία RR525. Οι πληροφορίες μας, από την πρόσφατη συνάντηση και συνέντευξη με τον αντιπρόεδρο της Voge, Allen Yin, μιλούσαν ήδη για τον νέο δικύλινδρο κινητήρα 525 τον οποίο θα βλέπαμε αρχικά στο AC και στο DS.

Λίγες μέρες μετά έχουμε φωτογραφίες από το πρώτο supersport της εταιρίας με τον συγκεκριμένο κινητήρα, ο οποίος σύμφωνα με της πληροφορίες μας, διαθέτει την ίδια δύναμη 47 ίππων, με διαφορετική καμπύλη, και οι μοτοσυκλέτες που θα τον χρησιμοποιούν, θα παραμείνουν στην κατηγορία διπλώματος Α2.

Οι φωτογραφίες από το video του B4R που βρισκόταν στην έκθεση δείχνουν μία supersport μοτοσυκλέτα με ουρά που θυμίζει Yamaha R1, με ξεχωριστή θέση για αναβάτη και συνεπιβάτη, χυτούς τροχούς, ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα, έναν μεγάλο δίσκο μπροστά, και ακτινικής τοποθέτησης δαγκάνα τεσσάρων εμβόλων και ακτινικής τοποθέτησης τρόμπα.

Ένα σύνολο το οποίο φέρει στο fering σχεδίαση παρόμοια με του Voge 650DSX  - που μάλλον είναι χοντροκομμένη για το συγκεκριμένο μοντέλο. Διαθέτει αναδιπλούμενους καθρέπτες και ολόκληρο fering που καλύπτει τον κινητήρα με λογότυπα της Voge σε κίτρινο ή κόκκινο χρώμα, στις δύο εκδόσεις που υπήρχαν στην έκθεση.

Αναγράφεται ξεκάθαρα RR525 πάνω στο fering, ενώ φαίνονται και οι δύο εξαγωγές από τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα. Η μία έκδοση, διαθέτει αυτοκόλλητα χορηγών σαν να επρόκειτο να συμμετάσχει σε κάποιον αγώνα, αλλά και εξάτμιση after market - δουλεμένη αρκετά, αφού έχει πάρει χρώμα. Όλα δείχνουν ότι η εταιρία δοκιμάζει την νέα μοτοσυκλέτα και είναι άγνωστο αν αυτό είναι ένα πρωτότυπο που θα δούμε άμεσα στις βιτρίνες των καταστημάτων.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 09:38

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon