.
Κατηγορία ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 15:26

Yamaha Niken 2018 – Παρουσιάστηκε το τρίτροχο (ΜWT-09)

 

Τρικύλινδρο, 885 χλστ. πλάτος, 15" τροχοί μπροστά 

 

 

Λίγες, ελάχιστες για την ακρίβεια πληροφορίες, αρκετές φωτογραφίες και ένα video. Aυτά είναι τα στοιχεία που έχει δώσει μέχρι στιγμής η Yamaha στην δημοσιότητα για το Niken, την πρώτη μοτοσυκλέτα στην κατηγορία που ονομάζει LMW (Leaning Multi-Wheeler).

Μια νέα πληροφορία που έχει προκύψει, είναι πως το ζεύγος των μπροστινών τροχών είναι διαμέτρου 15 ιντσών, ενώ αναφέρονται η διαστάσεις του μοντέλου, Μήκος x Πλάτος x Ύψος = 2.150 mm x 885 mm x 1.250 mm, με το πλάτος να είναι μέσα στα συνήθη πλαίσια και να μην “ξεφεύγει”, όπως μπορεί να φανταζόταν κανείς λόγο μεγάλου μετατροχίου. ...και αυτό ήταν όλο, άλλες πληροφορίες δεν υπάρχουν...

Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο από το site της Yamaha:


“Αυτή η μηχανή μεγάλου κυβισμού με σχεδίαση τρίτροχης μοτοσυκλέτας (LMW) διαθέτει υγρόψυκτο, τρικύλινδρο κινητήρα, με διάταξη εν σειρά. Αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία LMW για μείωση των επιπτώσεων από τις αλλαγές στο περιβάλλον οδήγησης, αλλά και την παροχή της αίσθησης υψηλής ευστάθειας στις στροφές.

Επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις για ενθουσιώδη και σπορ οδήγηση σε διάφορα οδοστρώματα και προσφέρει τη δυνατότητα για σλάλομ σε δρόμους με συνεχείς στροφές. Η σχεδίαση του πλαισίου αξιοποιεί στο έπακρο τους μοναδικούς μηχανισμούς στις μπροστινές αναρτήσεις που συνδυάζουν μπροστινούς τροχούς 15" με ανάποδα πιρούνια διπλού σωλήνα, ενισχύοντας οπτικά τις σπορ επιδόσεις της μοτοσυκλέτας και δημιουργώντας ταυτόχρονα εμφάνιση και αίσθηση υψηλής ποιότητας. Νέο Yamaha NIKEN. Οδηγήστε την επανάσταση.

  • Μήκος x Πλάτος x Ύψος = 2.150 mm x 885 mm x 1.250 mm
  • Τύπος κινητήρα = Υγρόψυκτος, τετράχρονος, τετραβάλβιδος, 2ΕΕΚ
  • Διάταξη κυλίνδρων = Τρικύλινδρος με διάταξη εν σειρά
  • Σύστημα παροχής καυσίμου = Ψεκασμός καυσίμου”

Ας χορτάσουμε λοιπόν προς το παρόν φωτογραφίες και video και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, θα ενημερώσουνε το θέμα, ανανεώνοντας το.



Φωτογραφίες

{gallery}/new_models/yamaha/2018/niken_/static/{/gallery}

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 18:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon